Vaderdag 2021 in Tilburg

In 2021 valt Vaderdag op zondag 20 juni. Ook dit jaar zijn er weer allerlei leuke initiatieven om Vaderdag te vieren in Tilburg. Verschillende restaurants en delicatessenzaken komen met leuke pakketten voor Vaderdag. Vorig jaar tijdens de lockdown zijn er veel initiatieven ontstaan om Vaderdag thuis te kunnen vieren, bijvoorbeeld met cadeaus die je online kan bestellen of Vaderdagpakketten die je kan laten bezorgen in Tilburg. Maar ook nu de restaurants weer open zijn, zijn er allerlei leuke cadeaus die je je vader (of partner kan geven) Op deze pagina deel ik alle initiatieven voor Vaderdag 2021 in Tilburg. De lijst wordt regelmatig aangevuld dus neem vooral vaker een kijkje.

Fifty50 Tilburg

Fifty50 in de Reeshof in Tilburg heeft een American BBQ party op zaterdagavond 19 juni. Deze avond staat Insane BBQ bij Fifty50. Op het menu staat een heerlijke barbecue platter met onder andere chicken wings, pulled pork, ribs en Mac and Cheese. Een ticket is 45,- inclusief drie drankjes (bier, wijn, fris) of 55,- voor onbeperkt drinken. Je kan reserveren door te mailen naar reserveren@fifty50tilburg.nl.

De Groene Vlinder

De Groene Vlinder in de Reeshof heeft een Snackbox en een Borrelbox voor Vaderdag 2021. De borrelbox kost 27,50. Hij is gevuld met onder ander 4 mini broodjes, 4 biertjes of een fles wijn, nacho cheese chips, Indische gehaktballetjes, gamba’s in knoflookolie, kaas en verschillende smeersels. De Snackbox Deluxe kost 32,50 en bestaat onder andere uit luxe gemengde hapjes, spare ribs, bitterballen, mini broodjes, nacho cheese chips en kruidenboter. Verder heeft De Groene Vlinder ook bierpakketten voor Vaderdag. Klik hier voor een overzicht en om te bestellen.

De Groene Chef

De Groene Chef heeft een mezze box samengesteld voor Vaderdag. In deze box vind je allerlei Mediterraanse en Midden Oosterse hapjes zoals paddenstoelen pate en falafel. De box is volledig plantaardig dus geschikt voor alle vegetarische en vegan papa’s. De box kost €49,00 en is voor 2 personen. De mezze box wordt op Vaderdag gratis thuisbezorgd in Tilburg en de omliggende dorpen. Je bestelt hem door een appje te sturen naar 06-31741019.

Lokale Zaken

Lokale Zaken heeft 2 bierproeverij pakketten samen gesteld: Classic proeverijtje en Zomers proeverijtje. In beide pakketten zitten 6 bieren, lokaal gebrouwen door: Stadsbrouwerij013, Loc Brewery, Kraftbier, Gebroeders Hop, Brouwerij de Blauwe IJsbeer en Stadsbrouwerij Tilburg. Daarnaast zitten er in beide pakketten lokale lekkernijtjes van o.a. Kaazaak, Luc’s Notenbar, Cru de Cacao en Patisserie Walter van Erven, zo is de borrel compleet!
Je kan t/m woensdag 16 juni 20.00 uur bestellen via deze website. Op zaterdag kan je het bestelde pakket afhalen bij een afhaallocatie die je zelf mag selecteren tijdens het bestellen; Dwars Hotdogbar, Kaaszaak, Appelsien of Loc Brewery. Alle winst van de Vaderdagpakketten gaat naar de lokale ondernemers.

MAN.FOOD

Niet per sé voor Tilburg alleen, want MAN.FOOD is landelijk verkrijgbaar. Maar in een Vaderdagpost op een foodblog kan hij eigenlijk niet ontbreken. MAN.FOOD is een nieuw magazine van Delicious Magazine, maar dan speciaal voor mannen. Mannen koken ook anders dan vrouwen, vooral als koken een hobby is. Gadgets, kuilen, scherpe messen, oesters, apparatuur en verfijnd chef-werk, het staat er allemaal in. Je bestelt MAN.FOOD hier online.

De Ontbijtkeuken

De Ontbijtkeuken heeft een speciale Vaderdagbox samengesteld. De Vaderdag box is genoeg voor twee personen en bestaat onder andere uit wortenbrood, mini quiche, Tiramisu Chiapudding en een wafel. De box kost €27,50 inclusief bezorgkosten en kan op zondag 20 juni 2021 door heel Tilburg bezorgd worden. Bestellen kan tot 18 juni.

Koekatelier

Wil je je vader deze Vaderdag verrassen met zelfgemaakte koekjes? Koekatelier heeft alles wat je nodig hebt! Van uitsteekvormpjes tot stempels, allemaal in het Vaderdag thema.
Je vindt het complete Vaderdagaanbod van Koekatelier hier.

Klik hier voor alle opties om ontbijt te laten bezorgen in Tiburg.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie