Vaderdagpakket Waar Tilburg Eet

Dit jaar kan je je vader verrassen met een pakket vol lokale Tilburgse producten. Het Vaderdagpakket is samengesteld door mij en de andere vier dames van Waar Tilburg Eet en bestaat uit 12 Tilburgse producten.

In het pakket vind je onder andere kaas van de Kaaszaak, een lokaal biertje van Stadsbrouwerij Tilburg, worstenbroodjes van Theo Pastoor en een BBQ saus van The Wasted Chef. Er zitten allerlei producten in het pakket maar ze hebben allemaal twee dingen gemeen: ze zijn eetbaar en komen uit Tilburg.

Initiatiefnemers van het Tilburgse Vaderdagpakket zijn wij als vijf dames van Waar Tilburg Eet. Waar Tilburg Eet is onderdeel van het landelijke netwerk Waar Nederland Eet dat actief is in verschillende steden in Nederland. Ik ben de oprichtster van het account voor Tilburg en ik houd samen met 4 andere Tilburgse dames de accounts bij. Op het Instagram- en Facebookaccount van Waar Tilburg Eet inspireren wij de stadbewoners met allerlei heerlijke foto’s van de Tilburgse horeca. Nu de horeca lange tijd dicht was, deelden we plekken waar je eten kon afhalen of laten bezorgen.

Cleo, een van de meiden uit het team kwam met het idee om een Vaderdagpakket samen te stellen. Iedereen was meteen enthousiast. Zo konden we een aantal van onze favoriete Tilburgse ondernemers steunen en kan men een heel uniek pakket met lokale producten bestellen. Win-win!
Het pakket is online te bestellen via deze link, daar zie je ook de complete lijst van producten die in het pakket zitten. De pakketten kunnen op de vrijdag en zaterdag voor Vaderdag opgehaald worden.

Neem ook eens een kijkje op het Instagram account van Waar Tilburg Eet voor al het lekkers dat Tilburg te bieden heeft: https://instagram.com/waartilburgeet

Klik hier voor alle Vaderdag opties in Tilburg dit jaar.

Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie