Vaderdag 2024 in Tilburg

Elk jaar worden er door de Tilburgse horeca en winkels verschillende leuke dingen georganiseerd, en lekker eten aangeboden voor Vaderdag in Tilburg. Ook dit jaar zijn er weer verschillende opties om Vaderdag te vieren. Vaderdag valt dit jaar op 16 juni 2024. Op deze pagina vertel ik je alles over Vaderdag 2024 in Tilburg. De lijst zal regelmatig worden aangevuld, dus neem vooral vaker een kijkje of like mijn Facebook pagina om niks te missen.

Gastrobar Rix

Chefkok Tom van Gastrobar Rix is zelf ook vader, en hij heeft een arrangement samengesteld warmee hij zelf het liefst verrast zou worden. Op zondag 16 juni krijg je bij Gastrobar Rix een op smaak gemaakte tomahawk van ongeveer een kilo om te delen, inclusief bijgerechten. En een 0,75 cl fles speciaalbier naar keuze om te delen. De Vaderdagspecial van Rix kost 47,50 per persoon en is te reserveren per twee personen door te mailen naar info@rix-tilburg.nl.

Pizzabar Rijslust

Pizzabar Rijslust aan de Willem II straat heeft een leuke actie tijdens Vaderdag. Bij elke pizza die je bestelt in het restaurant krijg je een bierproeverij van Brouwerij ‘t IJ cadeau. Het bestaat uit drie proefglaasjes met verschillende biertjes van de Amsterdamse brouwerij.
Ook handig: Pizzabar Rijslust zit op loopafstand van het station. Ideaal als jij of je vader met de trein komt.

Puzzles

Het nieuwe restaurant in Tilburg op de Heuvel genaamd Puzzles (waar voorheen Havana zat) komt meteen met een toffe Vaderdagactie. Ze hebben een lunchplank met allerlei lekkernijen voor 30,- speciaal voor Vaderdag. Je dient vooraf te reserveren via Info@puzzles-tilburg.nl.

Jaxx Marina

Bij Jaxx Marina aan de Piushaven kan je op 15 en 16 juni Vaderdag vieren met ‘A Soccer for BBQ’. 2,5 uur onbeperkt bbq’en met onder andere en gamba spies, biefstukje, speklap en garlic bread voor 35,- per persoon. Op zondag zenden ze de EK wedstrijd Nederland-Polen uit.

Kok Verhoeven

Dit jaar heeft restaurant Kok Verhoeven een speciale Vaderdag Borrelbox voor thuis. De box zit vol lekkers, bijvoorbeeld voor bij de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Zo zit er onder andere een brioche met pulled pork, steak tartaar en tapenades in. De Borrelbox kost 32,50 en is af te halen op zaterdag 15 juni tussen 12 en 18 uur.

Zoete Moed

Bij Zoete Moed kan je dit jaar ook weer een Vaderdagbox voor thuis bestellen. Je kan kiezen uit een Mini variant van 12,50 of een Maxi variant van 25,-. In de box zit alles met chocolade wat vaders lekker vinden: cookies, cake, caramel, snickerbars… Betstel voor 12 juni via Whatsapp (06 44320686) en haal het op op zaterdag 15 juni tussen 14 en 16 uur.

De Beste Vader van Tilburg

Je kan ook in 2024 je vader weer opgeven voor ‘De beste vader van Tilburg’ bij de Besterdring. Er zijn verschillende prijzen te winnen zoals een kledingbon van 250,- van Jan de Cock mode, klusbonnen van de Hornbach en Carwash passen. Je kan je vader opgeven via www.debestevadervantilburg.nl.
Op Vaderdag is ook de Besterdmijl op de Besterd.

Boulanger Tilburg

Ga je bij je vader op bezoek? Dan kan je vooraf iets lekkers kopen bij Boulanger Tilburg. Zoals bijvoorbeeld dit chocoladetablet. Je vindt Boulanger Tilburg aan de Schouwburgpromenade.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Op zondag 16 juni 2024 zet het Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg alle vaders in het zonnetje met een live cooking brunch. Dit betekent onbeperkt brunchen waarbij verschillende berichtjes live worden klaargemaakt door de koks. Je kan kiezen tussen de starttijden 12, 12:15, 12:30 en 12:45 uur en je mag 2,5 over de brunch doen. De live cooking brunch voor Vaderdag kost €49,50 per volwassene en €23,75 per kind. Alle drankjes (koffie, thee, zuivel, sappen bier, wijn, fris) zijn bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Het Witte Kasteel, Loon op Zand

Op 16 juni 2024 kan je je vader in het zonnetje zetten bij het Witte Kasteel in Loon op Zand. Ze hebben speciaal voor Vaderdag de ‘stoere en stevige borrelplank’ in het leven geroepen. Voor 14,95 geniet je met twee personen van diverse warme en koude hapjes. Speciaalbieren zijnd ie dag te bestellen voor de actieprijs van 4,25 per stuk. Reserveren kan vanaf 13:30 uur via deze link.

De komende dagen zal ik deze pagina regelmatig updaten als er nieuwe Vader initiatieven in Tilburg bekend worden gemaakt. Hou ook mijn Instagram stories in de gaten want daar zal ik het steeds delen als ik de lijst heb aangevuld.

Klik hier voor de beste horeca met speeltuin in Tilburg en omgeving.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie