Vaderdag 2023 in Tilburg

Elk jaar houd ik je op de hoogte van wat je in Tilburg kan doen tijdens Vaderdag. Op deze pagina vertel ik je alles over Vaderdag 2023 in Tilburg. Lees hier wat je kan doen om je vader te verwennen, of wat voor leuks jullie kunnen gaan doen op zondag 18 juni 2023.

Steck 013

Wat is nou een betere plek om je vader in het zonnetje te zetten, dan de zonnige tuin van Steck 013? Daarom organiseren ze op zondag 18 juni 2023 ‘Bier, Bites en Beats’. Vanaf 15uur draaien de mannen van De Vynil Show de beste Soul, Jazz en Hiphop platen. En Steck serveert een heerlijke Vaderdag borrelplank met allerlei lekkere hapjes, samen met 3 verschillende speciaalbieren. En dat alles voor maar €21,50 per persoon. Reserveren kan door te bellen naar 013-5441426.

Het Boscafe

Niet in Tilburg zelf, maar omdat Oisterwijk op fietsafstand is staat hij toch in dit overzicht. Het Boscafé in Oisterwijk organiseert op Vaderdag 2023 een High Beer. Je krijgt vier speciaalbiertjes en vier daarbij passende hapjes. De High Beer kost €27,50 personen en is te reserveren via de website van het Boscafé. Je kan bij de reservering aangeven of je binnen of buiten wil zitten. Bij het Boscafé is een prettige omheinde speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook zijn er kinderstoelen en hebben ze een menu met kindvriendelijke gerechtjes.

Govert van Nunen

Patisserie Govert van Nunen heeft speciaal voor Vaderdag dit jaar chocolade barbecues gemaakt. Dus is jouw vader dol op barbecuen? Dan is dit het perfect cadeau voor hem! De chocolade BBQ is 16cm hoog en kost €14,95. Je vindt Govert van Nunen op de Westermarkt in Tilburg en op de Tilburgseweg in Goirle.

Rosalie Tilburg

Neem je vader, opa of daddy to be mee naar Sunday Roast bij Rosalie op de Korte Heuvel en geniet van een heerlijk arrangement voor maar €38,- per persoon!
De Sunday Roast is vanaf 13.00 uur de hele dag te bestellen. Om de Sunday Roast te starten serveren ze bij Rosalie een borrelplank met hapjes vanuit hun eigen charcuterie. Daarna een hoofdgerecht van vlees-, vis- of vega om te delen. Ze sluiten af met een heerlijk dessert. Alle papa’s ontvangen na de Sunday Roast een bijzonder cadeau van Rosalie. Reserveer hier.

Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg

Op zondag 18 juni 2023 zet het Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg alle vaders in het zonnetje met een live cooking brunch. Dit betekent onbeperkt brunchen waarbij verschillende berichtjes live worden klaargemaakt door de koks. Je kan kiezen tussen de starttijden 12, 12:15, 12:30 en 12:45 uur en je mag 2,5 over de brunch doen. De live cooking brunch voor Vaderdag kost €47,50 per volwassene en €23,75 per kind. Alle drankjes (koffie, thee, zuivel, sappen bier, wijn, fris) zijn bij de prijs inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren.

Vaderdag op de Besterd

De Besterdring en het Besterdplein in het centrum van Tilburg hebben verschillende activiteiten voor Vaderdag dit jaar. Zo is er de Vader van het Jaar verkiezing waarvoor je je vader hier op kan geven. Is jouw vader heel lief, stoer, sterk of behulpzaam? Wat de reden ook is, je kan hem opgeven om de titel Vader van het Jaar te winnen. Naast deze eer zijn er ook verschillende prijzen te winnen. De bekendmaking van de top 10 is op 18 juni op het Besterdplein.
Ook op de Besterd op Vaderdag 2023 is de Besterdmijl, een laagdrempelig hardloopevenement. Er kan gekozen worden uit afstanden van 1, 3 of 5 Besterd Mijlen en daarnaast is er een leuke korte KidsRun én een FunRun die beide op het Besterdplein gelopen worden.

Het Witte Kasteel

Na een geslaagd even voor Moederdag heeft het Witte Kasteel in Loon op Zand ook iets leuks georganiseerd voor Vaderdag. In samenwerking met Baros bier hebben ze een proeverij samengesteld, waarin diverse bieren (waaronder hun eigen Kasteelbier) en hapjes aan bod komen. Je krijgt vier verschillende biertjes, een borrelplank met hapjes zoals olijven en kaas, en warme bittergarnituur. Ook is er die dag live muziek op het terras. De bierproeverij is van 15 tot 16:30uur en kost €24,50 per persoon. Reserveren kan hier.

De 3 Vennen

De 3 Vennen in Oisterwijk serveert op Vaderdag een lekkere bierproeverij met bijpassende hapjes. Je krijgt 5 verschillende speciaalbiertjes, elk met een klein gerechtje erbij. Bijvoorbeeld een Leffe Blond met een Capraccio Sandwich en een Tripel Karmeliet met Chicken Wings. De Vaderdag proeverij kost €19,50 per persoon en begint om 14uur. Reserveren kan door te mailen naar horeca@kleinoisterwijk.nl of te bellen naar 013-5282059.

KoffieCar & Eef

KoffieCar & Eef heeft een lekker verwenpakket samengesteld voor je (schoon)vader of opa. Het pakket bestaat uit 4 worstenbroodjes, 2 Zeeuwse bolussen en 2 punten appeltaart, en dit alles mooi verpakt als cadeau. De prijs voor het vaderdagpakket is €10,50. Alles is overigens ook los te bestellen als je het pakket te veel vindt, of als je juist wat extra bij wilt bestellen. Je kan je bestelling doorgeven tot dinsdagavond 13 juni 20uur. Het pakket wordt bij je thuisbezorgd. Je kan het pakket bestellen via een DM op hun Instagram account.

Schrobbelèr

Speciaal voor Vaderdag heeft Schrobbelèr nu de actie dat je het etiket kan personaliseren. Laat een korte boodschap en de naam van je vader op een etiket voor een fles Schrobbelèr drukken, om zo een leuk Tilburgs Vaderdag cadeau te hebben. Je krijgt het etiket thuis gestuurd en je kan hem zelf op een kruik van 0,7 of 1 liter plakken. Zo is de prijs van dit cadeau laag gebleven; voor slechts €2,50 laat je het persoonlijke etiket al drukken. Klik hier om jouw etiket te maken.

Speciaalbierronde VILT

Vijf cafes in Tilburg organiseren samen een lekkere bierronde. Speciaalbierronde VILT vindt plaats op zondag 18 juni 2023 vanaf 14uur. Je kan bij de vijf deelnemende cafes vijf verschillende bijzondere bieren proeven voor €3,50 per proefglas. Je kan bij elk cafe je stempelkaart ophalen en bij de andere cafes af laten stempelen. Met je volle stempelkaart kan je vervolgens prijzen winnen. De deelnemende cafes zijn Burgemeester Jansen, Cafe Jack’s, Kandinsky, ‘t Elfde Gebod en Slagroom.

Bierwandelen in Nederland en Vlaanderen

Niet alleen voor Tilburgers, maar omdat het zo’n perfect Vaderdagcadeau is, heb ik hem toegevoegd aan deze pagina. Het boek Bierwandelen in Nederland en Vlaanderen is het perfecte Vaderdaggeschenk voor iedere vader die van bier houdt. Ga mee op pad met biersommelier Sjors Kassing en kies een van de 25 prachtige wandelingen door stad en natuur in Nederland en Vlaanderen. En je leert er van alles zoals wat een ‘de bierveldslag’ is, en wat het verschil is tussen abdij- en trappistenbier. Geniet van de omgeving terwijl je onderweg van alles te weten komt over brouwerijen, lokale bieren en bijbehorende geschiedenis. 
Klik hier om het boek te bestellen.

Zoete Moed

Zoete Moed heeft een heerlijke Vaderdag box samengesteld. De box bestaat uit verschillende huisgemaakte lekkernijen om te delen. Hij is genoeg voor 2 tot 4 personen en kost €30,-. Hij is te bestellen via whatsapp op 06-44320686. Je haalt de Vaderdag box op 17 juni 2023 op bij de nieuwe locatie van Zoete Moed.

De komende dagen zal ik deze pagina regelmatig updaten als er nieuwe Vader initiatieven in Tilburg bekend worden gemaakt. Hou ook mijn Instagram stories in de gaten want daar zal ik het steeds delen als ik de lijst heb aangevuld.

Klik hier voor de lekkerste nacho’s van Tilburg.

Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie