Nieuwe restaurants in Tilburg in 2024

Elk jaar hou ik je op de hoogte van alle nieuwe restaurants die openen in Tilburg. Op deze pagina vind je de nieuwe restaurants in Tilburg in 2024. Ik vertel je welke restaurants er allemaal open gingen of gaan in 2024. Ik vul de lijst steeds aan dus neem vooral regelmatig een kijkje. Je kan me ook volgen op Instagram om geen nieuws te misen.

Bloem PizzaBar

Op 16 februari 2024 opende Bloem PizzaBar in Tilburg. Ze openden op het Ketelhavenplein in de Reeshof, waar Trattoria Farci eerst zat (je kan bij hen voortaan afhaalmaaltijden bestellen). Bij Bloem PizzaBar kan je terecht van woensdag tot en met zondag van 17 tot 21uur voor diner, aperitivo en cocktails. Op de kaart staan Italiaanse pizza’s, pasta’s en lasagne.

Miss Mars

De eigenaresse van Wijnbar Cru heeft het pand gerestyled en gaat voortaan verder onder de naam Miss Mars. Een speelse verwijzing naar haar eigen naam; Marcella. Je kan er nog steeds terecht voor lekkere wijntjes en bijpassende hapjes.

HollaPolla

In maart 2024 opent Pools restaurant HollaPolla in Tilburg. Ze openen aan het Wilhelminapark, waar cafe Mimi voorheen zat. Op het menu komen allerlei Poolse gerechten. Eigenaren zijn de Poolse Marcin Hollon en zijn vrouw.

Leonidas Tilburg

Leonidas, de bekende Belgische chocolaterie, opent midden maart op het Pieter Vreedeplein. Bij Leonidas, die bekend staat om zijn Belgische bonbons, koop je heerlijke chocolade, pralines en Nespresso koffie.

The Old Irish Pub

In het pand op de Heuvel waar voorheen Cafe Karel zat opent in het voorjaar van 2024 The Old Irish Pub. Eindelijk weer een Irish Pub in Tilburg nadat de pub op de Korte Heuvel jaren geleden zijn deuren sloot. Het pand op de Heuvel heeft jaren leeggestaan, dus het is sowieso een aanwinst voor het Heuvelplein dat er weer nieuwe horeca in komt.

De Graanhandel

Op de plek waar eerst Stadsbrouwerij 013 zat (en later even Proeflokaal 013) opent in 2024 De Graanhandel. Eigenaren van de Graanhandel in Tilburg zijn Dries, Sander en Lotte. Dries ken je wellicht van Friandries, en Sander van De Houtloods, De Wagon en Softy’s.

Klik hier voor alle nieuwe restaurants in Tilburg in 2023.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief om nooit iets te missen:

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie