Mijn Favoriete Kinderkleding Merken

Na een blog met mijn favoriete babykleding merken kon een post over mijn favoriete kinderkleding merken niet uitblijven natuurlijk. Nu ons zoontje Mats ouder wordt en niet meer in de babymaten past, ben ik op zoek gegaan naar de leukste kinderkleding merken. Voor jullie, maar stiekem ook een beetje voor mezelf. Of nou ja, voor Mats natuurlijk. Op deze pagina deel ik alle toffe merken voor kinderkleding vanaf maat 92, dus voor kinderen vanaf 2 jaar. En ik mag bij verschillende merken een leuke korting geven aan je! Scroll dus snel verder.

Pear Conceptstore

Bij Pear Kids Conceptstore hebben ze niet alleen leuke babykleding vanaf maat 50, maar ook hele leuke kinderkleding tot en met maat 152. Dus je kan voor alle leeftijden terecht voor je baby of kinderen. Ik koch dit geweldige pakje voor ons zoontje toen hij ruim 1,5 was. Het broekje met vliegtuigjes en het shirt met groot vliegtuig is van het merk Mini Rodini. Maar ze hebben ook andere gave merken bij Pear conceptstore, zoals Sproet & Sprout, Nixnut en Ammehoela. Je vindt alles op hun webshop of in hun fysieke winkel in IJsselstein. Met code ANNEDEGRAAF10 krijg je 10% korting op je bestelling.

Baselab

Baselab is een fantastisch merk voor stoere basics. Al hun shirts, shorts en sweaters zijn plain zonder kinderachtige opdrukken. Ze komen in mooie diepe kleuren zoals deze kleur blauw. Extra leuk: ze hebben matching shirts voor volwassenen. Ik kocht voor mijn vriend een shirt in dezelfde kleur blauw. Zo kan hij twinnen met zijn mini-me zonder dat het tacky wordt. De shirts en sweaters van Baselab zijn oversized, zo krijg je een echte stoere look voor je kleintje. Met code Anne krijg je 15% korting op de gehele collectie van Baselab.

Protest

Over stoere kinderkleding gesproken: Protest is ook een van mijn favoriete merken voor kinderkleding. En voor mezelf trouwens ook. Ik koop hier altijd mijn zomerjurkjes, en bijna al mijn vriendinnen die op wintersport gaan kopen hier hun skijack. Maar wist je dat ze ook kinderkleding hebben vanaf maat 92? Ze hebben heerlijke, dikke kleding voor de winter. Zo kan je met je kleintje op skivakantie zonder dat hij het koud heeft. In de zomer hebben ze een badkleding collectie vanaf maat 104. En ze hebben ook leuke UV pakjes voor peuters vanaf maat 92, zodat je kindje op het strand of bij het zwembad kan spelen zonder te verbranden. Met code annetravelfoodie10 krijg je 10% korting op de gehele Protest collectie, dus ook voor volwassenen.

Supercute

Hoe schattig zijn deze zwembroeken van Supercute? Ik vind ze echt geweldig! Webshop Supercute verkoopt originele kinderkleding, zoals zwembroeken met allerlei prints. Deze zwembroeken met softijsjes en hondjes vind ik zelf erg schattig, maar ze hebben bijvoorbeeld ook zwembroekjes met sushi of volkswagenbusjes. Ze hebben overigens ook badpakjes, baby sloffen en schoenen en jongens en meisjes kinderkleding (check ook de flared broeken voor meisjes).

HEMA

I love de HEMA! Ik koop hier zo vaak kinderkleding voor Mats. Ik vind vooral de tuinbroeken geweldig. Ook handig dat ze voor elk weertype te gebruiken zijn omdat je kan kiezen om er lange mouwen onder aan te doen, of alleen een romper, of helemaal niks eronder op hele warme dagen.
Ik koop ook altijd de skinny jeans bij HEMA. Goed om in de gaten te houden dat de broeken vaak in de aanbieding zijn als je er twee koopt.

Zeeman

Ik had het vooraf niet gedacht, maar de meeste kleding in Mats zijn kast is van Zeeman. Je moet soms even zoeken want niet alles is even leuk, maar je kan echt pareltjes scoren voor een laag prijsje. Vaak hebben ze shirts voor maar 2,49 en truien voor maar 5,99. Zowel dit shirt als het jasje heb ik allebei bij Zeeman gekocht. Vooral het jasje vind ik geweldig en je zou niet zeggen dat het zo goedkoop was!

Op reis met een dreumes? Klik hier voor mijn tips.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Kids

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie