Mijn zomerkleding favorieten van 2022

Nu de dagen weer langer worden en het zonnetje zich vaker laat zien, kom ik helemaal in zomerstemming. En daarbij hoort ook het aanschaffen van nieuwe zomer-items. Eindelijk kunnen de dikke truien en warme vesten uit en kunnen we weer leuke zomerjurkjes, shorts, slippers en bikinis aan. Wellicht heb je net als ik al een vakantie geboekt naar een warm land en kan je dus wat extra zomerse kleren gebruiken. Op deze pagina deel ik mijn zomerkleding favorieten van 2022 en mag ik je 10% korting geven op jouw nieuwe badmode of zomeroutfit!

Shorts

De zomerse modetrend begon vorig jaar, maar zet in 2022 zeker nog door: shorts. Niet de hotpants die je vroeger aanhad, of de foute korte spijkerbroek die strak om je bovenbenen zit. Nee, de shorts anno nu zijn vrouwelijk en stijlvol. Ze zijn makkelijk te combineren met zowel een sandaaltje als een sneaker. Ik vind het erg leuk om een wijd topje erop aan te doen en in te stoppen. Lekker luchtig en toch heel fashionable. Je hebt ze in effen kleuren voor een meer stijlvolle look, maar ze bestaan ook met printjes voor een meer sportieve look.

Bandeau Bikini

Move over triangel bikini! De trend van 2022 in badmode wereld is de bandeau bikini. De bandeau bikini is een bikini met afneembare bandjes. Zo kan je kiezen of je een strapless bikini wil of een bikini met bandjes. Ik haal vaak mijn bandjes eraf zodat ik mooi egaal bruin wordt in mijn hals en schouders. Zo heb ik geen witte strepen als ik een luchtig jurkje aan heb. Ook heel handig: de meeste bandjes van bandeau bikinis zijn instelbaar, dus deze bikini past altijd goed.

Badpak

Na mijn zwangerschap voel ik me niet altijd meer even prettig in een bikini en trek ik vaker een badpak aan. Gelukkig heb je dit seizoen mooie badpakken die niet te hoog uitgesneden zijn maar ook niet te degelijk. Ik wil er natuurlijk wel graag vrouwelijk uitzien in mijn badpak. Ik vind de Protest badpakken erg mooi. Ze zijn vrouwelijk en stijlvol. Niet te bloot maar ook niet te bedekt. Omdat ik ze zo mooi vindt heb ik een kortingscode van Protest voor mijn lezers geregeld. Met de code annetravelfoodie10 krijg je heel de lente en zomer 2022 10% korting op je bestelling van Protest. De code is geldig op het gehele assortiment. Tip: kijk ook eens bij de beugel bikini’s.
De Protest kortingscode is geldig tot 31-10-2022.

Klik hier voor mijn tips hoe al mijn outfits in mijn handbagage passen.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie