Kerst 2023 in Tilburg

Ieder jaar hou ik je op de hoogte van alle acties van Tilburgse restaurants en food winkels met Kerstmis. Ook dit jaar zet ik weer alles voor je op een rijtje. Van heerlijke kerstlunch tot uitgebreid kerstdiner. En deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kijk vooral binnenkort nog een keer. Hier vier je kerst 2023 in Tilburg.

GIST

Op 24, 25 en 26 december is GIST geopend voor een feestelijke lunch en diner. Je wordt ontvangen met verschillende hapjes. Tijdens de lunch serveren ze aansluitend een viergangenmenu a €55,- per persoon. Tijdens het diner serveren ze na de hapjes een vijfgangenmenu a €67,50 per persoon. Eventueel kan het menu worden uitgebreid met een extra gang. Reserveren is mogelijk via hun website.

Gastrobar Rix

Kerst 2023 kan je in Tilburg ook vieren bij Gastrobar Rix. Ze zijn op 24 december de hele dag geopend en 25 en 26 december vanaf 17uur voor diner. Je kan kiezen uit een viergangenmenu voor €49,50, een vijfgangenmenu voor €59,50 en een zesgangenmenu voor €69,50. Bij alle menu’s wordt ook brood en een amuse van het huis geserveerd. Reserveren kan door te mailen naar info@rix-tilburg.nl.

Babbo

Babbo, vlakbij de Piushaven, is open op 24 december voor een kerstdiner. Ze serveren een vijfgangen diner inclusief amuse en spoom. Je kan bij het hoofdgerecht kiezen tussen vlees of vis. Het diner kost €79,50 per persoon, ze vragen een aanbetaling van €20 per persoon. Reserven kan via hun website.

Kok Verhoeven

Kok Verhoeven geeft je 2 opties voor Kerstmis 2023; bij hen in de brasserie en het restaurant of bij jou thuis. In de brasserie word je in de watten gelegd met een zesgangenmenu voor €99 per persoon. De aanvang van het diner is 18:30uur. Of bestel het take-away menu voor thuis! De chefs van Kok Verhoeven hebben al het voorbereidende werk gedaan, en thuis hoef je het alleen nog maar te verwarmen en samen te stellen op de borden. Dit menu kost €69,50 per persoon. Beiden opties zijn mogelijk op 24 en 25 december.

NondeJeu

Bij NondeJeu op het Pieter Vreedeplein in Tilburg kan je voor verschillende kerstarrangementen terecht, vooral erg leuk voor kinderen en tieners of als je met de hele familie kerst wil vieren. Je kan kiezen voor alleen een kerstdiner; dan krijg je een driegangen keuzemenu voor 44,50 per persoon en 26,50 voor kinderen. Maar ik zou absoluut aanraden om er iets bij te boeken. Ga bijvoorbeeld jeu de boulen of doe de Prison Escape. Dat laatste is een unieke activiteit waarbij je in allerlei verschillende kamers een grote variëteit aan spellen kan doen om daar punten mee te verdienen. De arrangementen zijn op 24 en 26 december te boeken via deze link.

Nomadâs

Het splinternieuwe restaurant Nomadâs, ze openen pas 1 december, is ook open met Kerst 2023. Ze zijn open voor het Kerstdiner op 25 en 25 december. Het zal een kerstmenu zijn vol avontuurlijke culinaire gerechten, onder andere geïnspireerd op de Peruaanse keuken.

Gourmet Market

Food hall Gourmet Market Central Station in de mooie oude loods achter het centraal station is open op tweede kerstdag. Je kan dan van allerlei keukens gerechtjes bestellen om te delen met je gezelschap. Ideaal bij de Gourmet Market is dat je niet van je tafel op hoeft te staan om gerechten te bestellen of op te halen. Je bestelt simpel via een QR code bij alle keukens en het wordt aan tafel bezorgd. Deze avond werken ze met reserveringen. Je kan reserveren door ze een Whatsapp te sturen, een Instagram DM of een mail naar r.smeulders@gourmetmarket.nl

Anne & Max Tilburg

Na het succes van vorig jaar biedt Anne & Max in de vernieuwde Emmapassage ook dit jaar weer een lekkere plank aan voor de feestdagen. De plank kan zowel in het restaurant besteld worden als als box voor thuis. De feestdagenplank bestaat uit verschillende soorten brood, een yoghurtje met fruit en koekjescrumble, corissants, scones, buratta, ham en rucola. De plank kan ook vegan besteld worden.
De plank en de box voor thuis kosten allebei 22,-. Via hun website kunnen ze gereserveerd worden.

La Nouvelle Auberge

Op kerstavond (24 december) en eerste kerstdag (25 december) staat La Nouvelle Auberge voor je klaar om je een onvergetelijke kerst te bezorgen. Auberge du Bonheur is volledig in gehuld in kerstdecoratie met honderden meters kerstlampjes, versierde kerstbomen en hopelijk een dik pak sneeuw dé kerstlocatie van Tilburg en omstreken. Je kan er genieten van een viergangenlunch of een zesgangendiner met voorafgaand twee amuses.  Op kerstavond serveren ze diner vanaf 18:30 uur en op eerste kerstdag een lunch vanaf 12 uur en een diner vanaf 18:30 uur. De Kerstlunch van 4-gangen incl. twee amuses kost €76,50 p.p. Het Kerstdiner van 6-gangen incl. twee amuses €109,50 p.p.
Je kan hier reserveren.

Rosalie

Kerst 2023 kan je in Tilburg ook vieren op de Korte Heuvel, bij Rosalie. De chefs hebben speciaal voor de kerstdagen een feestelijk 5 gangen diner samengesteld met hapjes en brood vooraf. Ze serveren dit menu op Kerstavond (zondag 24 december), Eerste Kerstdag (maandag 25 december) én Tweede Kerstdag (dinsdag 26 december) vanaf 18.00 uur. Voor het menu van 5 gangen en hapjes betaal je 65,00 euro per persoon. Voor het 3 gangen kindermenu betaal je 25,00 euro per kind. Het menu bestaat onder andere uit Parelhoen met truffeljus en pastinaak. Een vegetarisch menu kan ook, geef het aan bij je reservering.
Voor gezelschappen vanaf 12 personen is tijdens de kerstdagen hun ruimte op de eerste verdieping beschikbaar. Rosalie kijkt dan samen met jou hoe jullie het in willen vullen.

De Nieuwe Vorst

Bij De Nieuwe Vorst kan je al wat eerder terecht. Daar zorgt Enya, beter bekend als het Buurmeisje, op donderdagavond 21 december voor een vegetarisch kerstdiner. Geniet van een 3 gangen menu (eventueel mét wijnarrangement) onder het genot van jazzy kerstmuziek. Het Kerstdiner bij de Nieuwe Vorst kost € 27,50 voor 3 gangen, inclusief amuse. Voor € 20 kan je er een bijpassend wijnarrangement bij bestellen. Reserveren kan hier.

Grotto

Op tweede kerstdag opent Grotto haar deuren. Dit mooie cafe midden in de Oude Warande (Stadsbos 013) serveert warme chocolademelk, Glühwein en natuurlijk allerlei andere lekkere warme (en koude) dranken. Speciaal voor Kerst hebben ze een kampvuur met marshmallows en komt Popkoor PopAkkorT kerstliedjes zingen. Ze zijn op 26 december open van 11 tot 17uur.

Elfde Gebod

Bij ‘t Elfde Gebod kan je dit jaar terecht voor een viergangenmenu met Kerst. Je kan kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. En je krijgt een amuse van het huis. Het Kerstmenu kost €53,50 per persoon. Het menu kan besteld worden op Kerstavond en tweede Kerstdag.

Da’s Andere Koek

Da’s Andere Koek is een een restaurant, lunchroom en take away aan het Ketelhavenplein in de Reeshof. Voor Kerst 2023 hebben ze een enorme keuze aan menu’s en hapjes om voor thuis te bestellen zodat je met je gezin, familie of vrienden kan genieten in huiselijke sfeer. Zo hebben ze onder andere een kerstbrunch voor thuis met minibroodjes en verschillende hartige en zoete lekkernijen. De prijs is 25,- per volwassene en 14,- per kind. Je kan ze op eerste en tweede Kerstdag ophalen tussen 9:30 en 11:30uur.
Ze hebben ook verschillende lekkere borrelplanken en kaasplanken voor 4-6 personen.
Reserveren kan tot 21-12-2023, voor meer info en om te bestellen mail naar info@dasanderekoek.nl.

Steck013

Steck013, bij de Vijfsprong, is tweede kerstdag open. Vanaf 14uur zijn ze geopend voor lekkere gluhwein, winterbiertjes en borrelhapjes. Vanaf 17uurzijn ze open voor diner met de reguliere menukaart en heerlijke kerstspecials. Steck013 heeft voor ieder wat wils met zowel vis- en vleesgerechten op de kaart als vegetarische en vegan opties. Reserveren kan door te bellen naar 013-5441426.

De Harmonie

Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag serveren ze bij de Harmonie een uitgebreide kerstlunch. Laat het enthousiaste team je verwennen met culinaire hoogstandjes. Ze serveren een 5-gangen kerstmenu voor € 69,50. Voor een zorgeloze ervaring bieden ze all-inclusive menu’s aan, inclusief het kerstmenu maar ook aperitief, passende wijnen, digestief, koffie/thee en water, voor € 104,50 per persoon. Je kunt reserveren voor een starttijd tussen 11:00 en 13:00 uur. Klik hier voor het menu Kerstmenu 2023 Heb je dieetwensen of allergieën? Ze zorgen voor een passend alternatief.

Good Mood Piushaven

Good Mood Piushaven is erg populair met kerst dit jaar. Op eerste Kerstdag zitten ze al helemaal vol gereserveerd. Op Kerstavond en Tweede Kerstdag hebben ze nog wel wat tafeltjes beschikbaar. Informeer snel door te mailen naar info@goodmoodpiushaven.nl.

Te Koop in Tilburg

Restaurant Te Koop in Tilburg is een echte hidden gem in de wijk Armhoefse Akkers, net ten oosten van het centrum. Ze zijn op kerstavond open voor diner, en op eerste en tweede kerstdag voor lunch en diner. De lunch wordt geserveerd tussen 12:00 en 16:30uur en het diner op kerstavond vanaf 17uur en op eerste en tweede kerstdag vanaf 18:30uur. Je kan voor de lunch kiezen uit 3, 4 of 5 gangen (vanaf €49,- per persoon) en voor het diner kan je kiezen uit 4, 5, 6, 7 of 8 gangen (vanaf €59,-). Ze hebben ook bijpassende wijnarrangementen. Een heel fijn: het menu kan ook vegetarisch of veganistisch geserveerd worden. Geef dit aan bij je reservering via de website.

Valk Exclusief Hotel Tilburg

Bij het restaurant van het Valk Exclusief Hotel kan je ook terecht tijdens Kerst 2023 in Tilburg. Ze serveren op 24, 25 en 26 december een kerstdiner. Je kan kiezen tussen 4 of 5 gangen en tussen een vroege of late zitting. Op 25 en 26 december hebben ze bovendien een live cooking event, waarbij je diner in buffet stijl wordt aangeboden.
Op 24, 25 en 26 december 2023 serveren ze ook een kerstontbijt (tussen 7 en 11:30uur) en op 25 en 26 december kan je ook voor een kerstbrunch bij Valk Exclusief Tilburg terecht (tussen 12 en 14:30uur).
Klik hier voor alle mogelijkheden en om te reserveren.

Restaurant T-Huis

Restaurant T-Huis in het Spoorpark heeft geen vast kerstmenu. Je kan zowel tijdens de lunch als tijdens het diner gewoon a-la-carte van de menukaarten bestellen. Mar ze hebben een aantal kerstspecials die ze naast de kaart serveren tijdens de Kerstdagen zoals een wild duo en een hele kreeft. Reserveren kan door te bellen naar 013-7820988.

Zjuu Tilburg

Je kan in 2023 zowel eerste en tweede kerstdag terecht voor een viergangen keuzemenu. Ze serveren dit menu zowel tussen de middag als ‘s avonds. Je begint met een Sharded Platter met allerlei hapjes als voorgerecht en kan daarna kiezen voor je tussengerecht en hoofdgerecht. Als dessert krijg je een Shared Platter met lekkere zoetigheden. Het menu kost €52,50 per persoon. Ze hebben ook een kindermenu voor €23,50.

Monarh

Wil je echt uitpakken deze kerst? Dan vier je kerst bij het enige restaurant met Michelinster in Tilburg: Monarh. Ze zijn op eerste en tweede Kerstdag open voor lunch en diner. De viergangenlunch kost €120,- per persoon en het zesgangendiner kost 170,- per persoon. Reserveren kan door te bellen naar 013 – 536 5805.

Pulcino’s

Pulcino’s kan je tegenwoordig vinden in de Piushaven (waar Eethuis Twintig eerst zat), en het restaurant is ook geopend met kerst. Je kan er op 1e kerstdag genieten van een lunch of diner. En daarnaast kan je ook weer een box reserveren voor als je Kerst 2023 thuis viert. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor een 4 of 5 gangen diner. Met bijvoorbeeld gebrande langoustine en Eendenborst met pompoencreme. Voor 4 gangen kost deze box €51,50 per persoon en voor 5 gangen is het €58,50. Er kan een fles Limoncello bij voor €15,- en ook bijpassende wijnen zijn mogelijk. Reserveer voor 20 december door te mailen naar contact@pulcinos.nl.

De Burgerij

Ook dit jaar kan je weer bij de Burgerij gerechten voor thuis bestellen die je kan afhalen of kan laten bezorgen. Ze hebben hun bekende Plateau Burgerij (en hier ook een vegetarische versie van) die je kan uitbreiden tot een ‘Feesttafel’ met een Plateau Grand Dessert en een fles wijn naar keuze. De Burgerij heeft voor Kerst 2023 ook losse gerechten zoals soepen, oesters, charcuterie en hoofdgerechten of ga voor een twee- of driegangenmenu.

Wijnbar Ma Cherie

Wijnbar Ma Cherie heeft een heerlijk 5 gangen diner samengesteld voor de kerstdagen. Het vijfgangendiner kost €69,- en is inclusief koffie/thee en friandises na. Het menu bestaat onder andere uit Oesters, Tartaar van Gamba en Ravioli van kreeft. Ze hebben ook 2 wijnarrangementen samengesteld om de avond compleet te maken. Reserveren kan via kerst@wijnbarmacherie.nl of via 06-81536978.

De Groene Chef

Wil je deze kerst genieten van een vegan kerstmenu? Bestel dan je viergangen kerstmenu bij De Groene Chef. Je bestelt het menu in de webshop en haalt het op zondag 24 december tussen 13 en 17uur op in Tilburg. Dan kan je het de 24e, 25e of 26e zelf thuis verder bereiden. Het menu heeft onder andere als hoofdgerecht een roast van kastanjes, pompoen en paddenstoelen. Het vegen viergangenmenu voor thuis kost 42,50 per persoon. Bestellen kan hier.

Karakter

Karakter is in 2023 open op eerste Kerstdag voor een smaakvolle kerstbrunch. Ze serveren een 2 gangen brunch met allemaal gerechten om samen te delen. Reserveren kan vanaf 11uur en de brunch kost 39,50 per persoon. Overleg bij je reservering als je speciale dieetwensen hebt.

Mr. Meat

Mr. Meat het nieuwe restaurant op de Korte Heuvel is op eerste en tweede kerstdag geopend voor diner vanaf 19uur. Je kan de gerechten van de reguliere kaart bestellen.

Tuinhuis Culinair

Bij Tuinhuis Culinair op de Westermarkt kan je dit jaar weer een Kerst dinerbox voor thuis bestellen. Je hoeft de voorgerechten alleen nog maar mooi te presenteren en de hoofdgerechten te bereiden volgens de informatie op hun website. Je kan kiezen uit 3 gangen met soep voor €34,50, 3 gangen met voorgerecht voor €41,50 of 4 gangen voor €47,50 per persoon. Je kan bij het reserveren kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten. Ze hebben ook een kindermenu voor €17,50 en er zijn verschillende supplementen extra bij te bestellen.

Indian Palace

Zin in eens iets anders met Kerst? Ga dan voor de Indiase curry’s van Indian Palace. Ze worden thuisbezorgd en je kan kiezen wat je wil; er is genoeg keus in vlees, vis en vegetarische opties. En bestel vooral ook lekker naanbrood voor erbij. Je order wordt verpakt in een leuke Kerst verpakking.

Kitch Tilburg

Bij Kitch Tilburg hebben ze twee keuzemenu’s samengesteld. Het Diamant Menu van 4 gangen met steeds de keuze tussen vis of vlees is €69 per persoon. Het Luxury Menu bestaat uit 4 luxere gangen waarbij je ook kan kiezen uit vlees of vis (bijvoorbeeld kreeft of Wagyu ribeye), dit menu is €99,- per persoon. Je kan ook van de reguliere shared dining kaart bestellen.
Voor de kerstdagen is enkel telefonisch te reserveren, bel naar 013-3033170.

Tilburgs Kerstpakket

Je kan ook dit jaar weer een Tilburgs kerstpakket kopen van Lokale Zaken en daarmee lokale ondernemers steunen. Er zijn twee verschillende pakketten; het Made in Tilburg en het Tilburg Circulair pakket. Beiden pakketten kosten 40,- per stuk. In het pakket Made in Tilburg zitten producten van onder andere Zoete Moed, Locals en Luc’s Notenbar. In het Tilburg Circulair kerstpakket zitten producten van onder andere Cru de Cacao en Kringloop Tilburg. Je kan het pakket afhalen op woensdag 13 december tussen 12.00 en 15.00 uur en maandag 18 december tussen 10.00 en 12.00 uur. Of je laat het thuisbezorgen voor €9,50.

Treatz Foodtruck

Ook dit jaar heeft Treatz Foodtruck weer verschillende sweet boxes samengesteld voor kerst. Er zijn drie verschillende boxen. De Mini Sweetbox bestaat uit 1 cakesicle, 2 cookies en 1 salted caramel macaron en kost €13,50. De X-MAX Sweetbox bestaat uit 2 macarons met salted caramel en 2 brigadeiros (chocoladetruffels), deze box kost €11,50. En de grote Santa Sweetbox bestaat uit 2 red velvet cakesicles, 4 cookies, 4 macarons, 2 passievrucht tartlettes en 2 vanille cupcakes. Deze grote sweetbox kost €35,-. Bestellen kan door te mailen naar info@treatzfoodtruck.nl.

Het Kreitenhuys

Restaurant Het Kreitenhuys in Udenhout maakte op een regenachtige dag in augustus 2023 al bekend dat je er kon reserveren voor Kerst. Op eerste en tweede kerstdag kan je er terecht voor onbeperkte lunch, zoals dat daar ook altijd op zondagen kan. Deze is van 12 tot 16 uur. Op eerste kerstdag serveren ze ook diner vanaf 17:30 uur. Bij de lunch kan je onbeperkt kleinere gerechten bestellen. En bij het diner bestel je of a-la-carte of het Kerstmenu. Daarnaast hebben ze op tweede kerstdag bij Kreitenhuys vanaf 17:30uur een familiearrangement waarbij je dineert in buffetvorm. Reserveren kan door te bellen naar 013-2112174 of te mailen naar info@hetkreitenhuys.nl.

Jan en Ellen Bistro

Jan en Ellen Bistro in Moergestel is open op kerstavond en eerste kerstdag voor een vijfgangen kerstdiner, en op eerste kerstdag voor een kerstlunch.. Je betaalt 80 euro per persoon voor 5 gangen en dat is inclusief ontvangst met een glaasje bubbels. Reserveer door te bellen naar 013 513 1385.

Voltage Tilburg

Vier je kerst dit jaar met het hele gezin of zelfs de hele familie? Dan is een van de kerstarrangementen van De Voltage misschien iets voor jullie. Ze hebben verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen. Bij het arrangement zit een of meerder activiteiten inbegrepen en eten en/of consumptiemunten. Ga bijvoorbeeld bowlen, karten of een escaperoom doen. Je ziet hier alle arrangementen die ze aanbieden op 25 en 26 december 2023.

De Gerrithoeve

Je kan kerst dit jaar ook vieren bij de Gerrithoeve in Oisterwijk. Vooral erg geschikt als je met kleine kinderen bent. Ze zijn op tweede Kerstdag geopend. Bij de Speelboerderij kan je terecht voor een kerstontbijt. De inloop is tussen 9 en 10uur en duurt tot 12 uur. Voor volwassenen kost het €17,50 en voor kinderen €9,50 (exclusief drankjes). Daarna kan je er lunchen, borrelen en dineren volgens de gewone kaart.
Het Boerderijterras is vanaf 10uur geopend. Je kan de hele dag van de gewone kaart bestellen en ‘s avonds ook kiezen voor het 3gangen kerstmenu voor €29,95.

De 3 Vennen

Nog een tip voor Kerst 2023 in Oisterwijk: de 3 Vennen. Ze serveren op 1e en 2e Kerstdag een heerlijk kerstdiner vanaf 16uur. Reserveren kan door te mailen naar horeca@kleinoisterwijk.nl of te bellen naar 013-5282059.

Walhout Goirle

Restaurant Walhout in Goirle serveert met Kerst een 3, 4 of 5 gangen menu. Bij elke gang kan je kiezen tussen een vlees, vis en vegetarische optie. Voor drie gangen betaal je 42,50, voor vier gangen 52,50 en voor vijf gangen 59,50. Ze zijn eerste en tweede kerstdag geopend.

Klooster Nieuwkerk

Bij Klooster Nieuwkerk in Goirle kan je op Kerstavond terecht voor een kerstdienst met diaken Cor Sinnema en Pastor Martin van Zutphen. De eerste dienst is van 18 tot 19uur en de tweede dienst van 20 tot 21uur. Reserveren is verplicht en aansluitend is er een gezellige kerstborrel in het klooster. Op eerste en tweede kerstdag is de daghoreca geopend voor lunch en borrel van 10 tot 18 uur. Ook hier wordt reserveren aangeraden. Reserveren kan door te mailen naar info@kloosternieuwkerkgoirle.nl.

De Financien

Bij restaurant de Financiën in Loon op Zand kan je ook terecht tijdens de feestdagen. Op 24 december is een Kerstbrunch waar je met je gezin of de hele familie gezellig samen kunt genieten. Op 25 december is het pannenkoekenrestaurant vanaf 16uur geopend en op 26 december zijn ze vanaf 14uur geopend. Ideaal om Kerst te vieren met kinderen!

Groot Speijck

Groot Speijck, in de Oisterwijkse bossen en vennen, kan je in 2023 terecht voor een kerstontbijt op 24 en 26 december. Je wandelt als het ware door de kaart met allerlei kleine ontbijtgerechtjes, en daarna kan je uiteraard een echte wandeling maken in de prachtige omgeving. Ze hebben vier starttijden (09:30, 10:00, 10:30 of 11:00 uur) en kinderen zijn ook van harte welkom. Reserveren kan door te mailen naar bram@grootspeijck.com.

Barabas

Restaurant Barabas net over de grens in Poppel is Kerst 2023 geopend op kerstavond, eerste kerstdag voor lunch en diner en tweede kerstdag voor diner. Je stelt zelf je twee-, drie- of viergangen kerstmenu samen. Een amuse en broodje zijn inbegrepen. Voor twee gangen betaal je €55,-, voor drie gangen €70,- en voor vier gangen €85,-. Op het menu staan vlees- en vis gerechten maar vegetarisch is ook mogelijk als je het aangeeft bij het reserveren. Reserveren kan via Whatsapp op +32 480 61 64 55.

Vuur & Vlam

Vuur & Vlam in Oisterwijk serveert met kerst een heerlijk 4 gangen menu inclusief amuse en brood. Het viergangen menu kost €69,95 per persoon en is te reserveren op 25 en 26 december als diner en op 26 december ook als lunch. Je kan bij elke gang steeds kiezen tussen een vis- en een vleesgerecht. Reserveren kan door te bellen naar 013-5211035.

De Ontdekking

De Ontdekking in Oisterwijk serveert op eerste en tweede kerstdag een kerstbrunch waarbij kinderen ook meer dan welkom zijn. Je krijgt allerlei lekkere brunchgerechten zoals een pasteitje, gebakjes, worstenbroodjes, pannenkoeken en vers fruit. De kinderen kunnen zich ook vermaken in de grote speelzolder. De brunch wordt geserveerd tussen 11 en 14uur en kost €27,50 per volwassene en €17,50 per kind.

The George

Bij restaurant The George van boutique hotel de Leijhof in Oisterwijk kan je op 25 en 26 december terecht voor een viergangen lunch of een vijfgangen diner. De kosten zijn, inclusief ontvangst met champagne, €79,00 (kerstlunch) of €89,00 (kerstdiner) per persoon. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

Het Boscafe

Ook in Oisterwijk, kan je Kerst 2023 vieren bij het Boscafe. Een van mijn favoriete speeltuinen met horeca in de omgeving Tilburg. Ze serveren een feestelijk brunch-buffet op 25 en 26 december tussen 11:00 – 15:00. Voor kinderen is er een speciaal kinderbuffet. De kerstbrunch bij het Boscafe kost €35,50 per volwassene en voor kinderen van 3 tot 12 jaar is €17,50 (inclusief een leuk cadeautje).
En ze serveren een 3- of 4-gangen kerstdiner op 24, 25 en 26 december vanaf 17:00uur. Voor de kinderen is er ‘s avonds ook een buffet. Het kerstdiner kost voor 3 gangen €42,50 per persoon, en voor 4 gangen €49,50. Voor kinderen kost het kerstdiner €17,50 (ook hier krijgen ze een leuk cadeautje).

SEC Oisterwijk

Restaurant SEC in Oisterwijk is op 24, 25 en 26 december open voor een kerstdiner, en op 25 en 26 december ook voor een kerstlunch. Het 5 gangen kerstmenu voor diner is inclusief een glas bubbels, amuse, borrelhap en zoetigheden met de koffie/thee, en kost € 82,50 per persoon. De lunch is een 4 gangen kerstmenu inclusief een glas bubbels, amuse, borrelhap en zoetigheden met koffie/thee, voor € 72,50 per persoon. Het menu bestaat uit verschillende vis- en vleesgerechten, en worden geen andere gerechten geserveerd of aanpassingen gemaakt.

Rasa Senang Oisterwijk

Bij Indonesisch restaurant Rasa Senang in Oisterwijk kan je ook terecht met kertmis dit jaar. Ze serveren een kerstmenu met een Indisch tintje. Het menu is €21,50 per persoon en bestaat uit gerechten als Sate, Garnalen en boontjes in kokosmelk en spekkoek na.

Eetkamer Goirle

Restaurant de Eetkamer in Goirle is Kerst 2023 ook geopend. Ze zijn 24 en 25 december geopend om 19.00 uur en serveren een 5 gangen surprise menu inclusief amuse voor €79,50 per persoon. Op 25 december zijn ze ook open voor de lunch van 14.00 tot 17.00 uur een 4 gangen surprise menu inclusief amuse €69,50. Reserveer online of via 013-5344900.

Eetcafe Mozes

Eetcaffe Mozes in Goirle is op Kerstavond geopend, op eerste Kerstdag vanaf 17uur en op tweede kerstdag vanaf 10uur. Je kan alles bestellen van de reguliere kaart. Reserveren kan door te bellen naar 013-5341100.

Cheffanies Kitchen

Zin in sushi tijdens Kerst? Cheffanies Kitchen in Udenhout is op Kerstavond en eerste kerstdag geopend. Je kan kiezen uit 3 vooraf samengestelde boxen van 32, 64 of 74 stuks sushi, of een borrelbox. Reserveer vooraf en haal de sushi op in Udenhout.

Brasserij Valentijn

Brasserij Valentijn in Udenhout is op 25 december geopend voor een kerstlunch of kerstdiner. De viergangenlunch wordt geserveerd tussen 12 en 16uur en kost €59,50 per volwassene en €27,50 per kind. Het kerstdiner bestaat uit een zesgangen diner voor volwassenen voor €67,50 en een viergangen diner voor kinderen voor €27,50. Je kan zowel bij de lunch als bij het diner per gang kiezen tussen vlees of vis (een vegetarische optie is ook mogelijk als je dit aangeeft bij je reservering). Reserveren kan tot 18 december 2023 door te mailen naar info@restaurant-valentijn.nl

Spijs en IJs Rijen

Spijs en IJs in Rijen serveert dit jaar een viergangen kerstmenu, waarbij je bij het voor- en hoofdgerecht zelf kan kiezen tussen vis, vlees en vegetarisch. Ook zit er een amuse van het huis bij inbegrepen. Het menu is zeer geschikt voor vegetariers en kost €47,- per persoon. Ze hebben ook een speciaal kindermenu van drie gangen voor slechts €15,- per kind.

Smaaklokaal Rijen

Bij Smaaklokaal Rijen kan je een Feestdagen borrelbox bestellen met allerlei lekkere hapjes voor thuis. Zoals crostini’s met zalm en geitenkaas, alioli en tomatentapenade en blokjes kaas en olijven. De box kost 27,50 voor 2-3 personen en 50,- voor 5-6 personen. Hij is te bestellen voor Kerstavond of Oudejaarsavond.

Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Klik hier voor Oud & Nieuw in Tilburg.

Op de hoogte blijven? Volg me op Instagram @anne_travel_foodie of schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie