Kerst 2023 in Tilburg

Ieder jaar hou ik je op de hoogte van alle acties van Tilburgse restaurants en food winkels met Kerstmis. Ook dit jaar zet ik weer alles voor je op een rijtje. Van heerlijke kerstlunch tot uitgebreid kerstdiner. En deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus kijk vooral binnenkort nog een keer. Hier vier je kerst 2023 in Tilburg.

Het Kreitenhuys

Restaurant Het Kreitenhuys in Udenhout maakte op een regenachtige dag in augustus 2023 al bekend dat je er kon reserveren voor Kerst. Op eerste en tweede kerstdag kan je er terecht voor onbeperkte lunch, zoals dat daar ook altijd op zondagen kan. Deze is van 12 tot 16 uur. Op eerste kerstdag serveren ze onbeperkt diner vanaf 17:30 uur. Bij zowel de lunch als het diner kan je onbeperkt kleinere gerechten bestellen. Daarnaast hebben ze op tweede kerstdag bij Kreitenhuys vanaf 17:30uur een familiearrangement waarbij je dineert in buffetvorm. Reserveren kan door te bellen naar 013-2112174 of te mailen naar info@hetkreitenhuys.nl.

La Nouvelle Auberge

Op kerstavond (24 december) en eerste kerstdag (25 december) staat La Nouvelle Auberge voor je klaar om je een onvergetelijke kerst te bezorgen. Auberge du Bonheur is volledig in gehuld in kerstdecoratie met honderden meters kerstlampjes, versierde kerstbomen en hopelijk een dik pak sneeuw dé kerstlocatie van Tilburg en omstreken. Je kan er genieten van een viergangenlunch of een zesgangendiner met voorafgaand twee amuses.  Op kerstavond serveren ze diner vanaf 18:30 uur en op eerste kerstdag een lunch vanaf 12 uur en een diner vanaf 18:30 uur. De Kerstlunch van 4-gangen incl. twee amuses kost € 76,50 p.p. Het Kerstdiner van 6-gangen incl. twee amuses € 109,50 p.p.
Je kan hier reserveren.

Valk Exclusief Hotel Tilburg

Bij het restaurant van het Valk Exclusief Hotel kan je ook terecht tijdens Kerst 2023 in Tilburg. Ze serveren op 24, 25 en 26 december een kerstdiner. Je kan kiezen tussen 4 of 5 gangen en tussen een vroege of late zitting. Op 25 en 26 december hebben ze bovendien een live cooking event, waarbij je diner in buffet stijl wordt aangeboden.
Op 24, 25 en 26 december 2023 serveren ze ook een kerstontbijt (tussen 7 en 11:30uur) en op 25 en 26 december kan je ook voor een kerstbrunch bij Valk Exclusief Tilburg terecht (tussen 12 en 14:30uur).
Klik hier voor alle mogelijkheden en om te reserveren.

Jan en Ellen Bistro

Jan en Ellen Bistro in Moergestel is open op kerstavond en eerste kerstdag voor een vijfgangen kerstdiner, en op eerste kerstdag voor een kerstlunch.. Je betaalt 80 euro per persoon voor 5 gangen en dat is inclusief ontvangst met een glaasje bubbels. Reserveer door te bellen naar 013 513 1385.

Groot Speijck

Groot Speijck, in de Oisterwijkse bossen en vennen, kan je in 2023 terecht voor een kerstontbijt op 24 en 26 december. Je wandelt als het ware door de kaart met allerlei kleine ontbijtgerechtjes, en daarna kan je uiteraard een echte wandeling maken in de prachtige omgeving. Ze hebben vier starttijden (09:30, 10:00, 10:30 of 11:00 uur) en kinderen zijn ook van harte welkom. Reserveren kan door te mailen naar bram@grootspeijck.com.

Barabas

Restaurant Barabas net over de grens in Poppel is Kerst 2023 geopend op kerstavond, eerste kerstdag voor lunch en diner en tweede kerstdag voor diner. Je stelt zelf je twee-, drie- of viergangen kerstmenu samen. Een amuse en broodje zijn inbegrepen. Voor twee gangen betaal je 55,-, voor drie gangen 70,- en voor vier gangen 85,-. Op het menu staan vlees- en vis gerechten maar vegetarisch is ook mogelijk als je het aangeeft bij het reserveren. Reserveren kan via Whatsapp op +32 480 61 64 55.

Deze lijst wordt regelmatig aangevuld. Op de hoogte blijven? Volg me op Instagram @anne_travel_foodie of schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie