Smakenrad: lunch of diner in een reuzenrad

Wil je een keer uit eten op een bijzondere locatie? Het kan bijna niet unieker dan in een reuzenrad! En dankzij Smakenrad kan het. Deze hele zomer kan je in een reuzenrad lunchen, dineren of borrelen. Ik ging lunchen in het reuzenrad. Op deze pagina vertel ik je meer over Smakenrad waar je een lunch of diner in een reuzenrad kan boeken.

Smakenrad

Ik vind het altijd leuk om te eten of overnachten op unieke locaties. Check vooral even mijn lijstje met unieke accomodaties in Europa als jij hier ook van houdt. Ik moet zeggen dat een reuzenrad wel een van de meest unieke locaties is waar ik ooit heb gegeten! Bij Smakenrad kan je een gondel boeken om te lunchen, borrelen of dineren. Je krijgt je gerechten en drankjes geserveerd in je prive gondel en maakt onderstussen een hoop rondjes met het reuzenrad. Je wordt dus naast een maaltijd getrakteerd op een prachtig uitzicht.

Lunch bij Smakenrad

Bij het instappen in je gondel krijg je meteen je gerecht als je dit van te voren had gereserveerd. Wij hadden een heerlijk lunchplankje. Op het plankje zaten verschillende gerechten; een salade, kroketjes, een soepje, een broodje en een smoothie. Ik had een vegetarische versie, en ik vond het erg lekker!
Je hebt genoeg tijd om van je lunch en het uitzicht te genieten. In totaal zaten we een ruim uur in onze gondel, dus je kan er echt op je gemak van genieten.

Hier kan je lunchen of dineren in een reuzenrad

Smakenrad staat op verschillende locaties. Van 8 mei tot 18 juli 2021 staat er een Smakenrad in Breda. Dit is ook waar wij onze lunch hadden geboekt. Het reuzenrad staat op het Chasséveld en je kan er heel makkelijk parkeren. Vanuit het reuzenrad heb je uitzicht over de stad en de voormalige Koepelgevangenis.
Vanaf 8 juli staat het Smakenrad ook in Den Bosch. Ze staan tot 5 september op de Pettelaarse Schans, waar ze vorig jaar ook stonden. Je kan dus de hele zomer nog lunchen of dineren in het reuzenrad daar.
En je kan nog heel even (tot 30 juni) je lunch of diner boeken in het Smakenrad in Amsterdam.

Het Smakenrad is zeven dagen per week open en vegetarisch eten is geen probleem.
Klik hier voor meer informatie over Smakenrad of om te reserveren.

Klik hier voor mijn lijst met romantische hotels in Nederland.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie