Spar City en Tosti Club komen naar Tilburg

Er is food nieuws voor Tilburg! Er opent een nieuw restaurant en een supermarkt in het centrum. Spar City en Tosti Club komen naar Tilburg in 2023. Ze zullen beiden vestigen in de Nieuwlandstraat, in het pand waar jarenlang dansschool Boleyn zat.

Spar City en the Tosti Club komen in een nieuw te bouwen appartementencomplex op de hoek van de Nieuwlandstraat en de Korte Tuinstraat, vlakbij Mr Morris. Stadse supermarkt Spar City en tosti lunchroom Tosti Club zullen op de begane grond te vinden zijn. Daarboven zullen 2 woonlagen komen met appartementen.
Het plan voor het appartementencomplex ligt klaar en schijnt een energiezuinig pand te worden met zonnepanelen en wateropslag. Ook komt er voor de bewoners een daktuin.

The Tosti Club Tilburg

The Tosti Club heeft al verschillende vestigingen in Nederland, zo vind je ze onder andere in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. De eerste vestiging van de Tosti Club was ook in Brabant, namelijk in Breda. De nieuwe Tosti Club die in 2023 in Tilburg zal openen is de eerste vestiging in Tilburg. Op het menu vind je natuurlijk allerlei tosti’s en kan je ook je eigen tosti ‘customizen’. Maar ze hebben ook sandwiches en ‘slices’ wat een belegde snee brood uit de oven is.

Spar City

Je kent Spar vast als supermarktketen, maar wist je dat er ook speciale Spar City winkels zijn? Deze supermarkten zijn speciaal gericht op het centrum en vind je door het hele land in binnensteden. De Spar Cities zijn iets kleiner in oppervlakte vergelijken met een normale Spar supermarkt maar je vind er wel alles wat je nodig hebt. Ze hebben ook verschillende to-go opties zoals belegde broodjes en sapjes.

Ook leuk: in 2023 opent er nog een Spar City in Tilburg! Er opent ook een Spar City in de Spoorzone.

Het plan is dat Spar City en Tosti Club in het voorjaar van 2023 naar Tilburg komen. De Nieuwlandstraat wordt dan nog een stukje leuker!

Klik hier voor al mijn favoriete food spots in Tilburg.

Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie