TSA slotjes: wat is het en waar koop je ze?

(Click here to read this post in English)

Reis je binnenkort naar of via de Verenigde Staten? Wist je dat het verplicht is om een TSA slotje op je bagage te hebben?
Ik ga binnenkort naar Mexico en we hebben een stop-over in Amerika. Ik gebruikte Skyscanner om te kijken wat een voordelige vlucht was, die niet al te lang duurde. Zo kwam ik op een vlucht met tussenstop in Texas, Amerika. Ik was mijn reis aan het voorbereiden en ik ontdekte dat je een bepaald slotje voor je bagage nodig hebt: een TSA slotje. Ik wist dit nog niet en vaak gebruik ik geen slotje of een oud slotje dat ik wel eens voor mijn kluisje bij de sportschool gebruikte. Ik ben erg blij dat ik deze informatie vond voor mijn reis, dus nu deel ik het met jullie om onaangename verrassingen te voorkomen!

In deze blog post vertel ik je wat TSA slotjes zijn en waar je ze kan kopen. Verder heb ik nog tips voor mensen die op skivakantie gaan.

TSA staat voor Transportation Security Administration, de transport en veiligheid organisatie van Amerika, en zij vereisen toegang tot je bagage, ook als de passagier er niet bij is. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je bagage overgeplaatst wordt naar het volgende vliegtuig. De TSA heeft een sleutel dat TSA goedgekeurde slotjes kan openen. Dus als je naar of via de Verenigde Staten reist, zorg dan dat je een slotje op je koffer of rugzak hebt dat TSA goedgekeurd is.

tsa lock

Een slot op je bagage is sowieso een aanrader, ook als je naar andere landen reist. Je wilt tenslotte dat je eigendommen veilig blijven. Voor mijn komende reis heb ik een TSA cijferslot gekocht. Dit is een slot dat je op twee manieren kan gebruiken. Je kan het slotje zelf gebruiken om twee ritssluitingen met elkaar te verbinden, maar je kan ook de kabel gebruiken om meerdere tassen aan elkaar te bevestigen.

ski slot

Veel mensen gaan deze winter skiën, je kan natuurlijk ook een TSA slot gebruiken voor je skispullen met ski en snowboard slotjes. Met dit slotje kan je je ski’s of snowboard op slot doen als jij een hapje of een drankje op de piste doet. Helaas worden ski’s en snowboards soms gestolen als je ze buiten neerzet bij de bar of het restaurant. Dit skislot is heel klein dus het past in de broek- of jaszak.

Klik hier voor mijn post met de beste stranden ter wereld.

Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
Travel

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie