Vaderdag 2020 in Tilburg

Ook dit jaar zijn er weer veel toffe initiatieven voor vaderdag in Tilburg. Of eigenlijk; juist dit jaar. Want door de Corona crisis worden ondernemers creatief en zo zijn er dit jaar nog meer gave Vaderdagcadeaus te bestellen. Op deze pagina heb ik een overzicht gemaakt van alle toffe initiatieven voor Vaderdag 2020 in Tilburg. Ontbreekt er iets? Laat het me weten in een reactie onderaan deze pagina.

Waar Tilburg Eet

Ken je het Instagram account @waartilburgeet al? Ik ben hier de oprichtster van en samen met 4 andere enthousiaste, Tilburgse meiden inspireren wij je daar waar je allemaal kan eten in Tilburg. En om de lokale zaken, die zwaar lijden onder de Corona crisis, een hart onder de riem te steken en om de wereld te laten zien wat een heerlijke producten er uit Tilburg komen hebben we een Vaderdagpakket samengesteld. Je kan dit Vaderdagpakket met maar liefst 12 Tilburgse producten online bestellen. Het kost €33,50 en je kan hem ophalen op de vrijdag of zaterdag voor Vaderdag.
Klik hier om je Vaderdagbox van Waar Tilburg Eet te bestellen.

Borrel Plateau

Wil je op vaderdag gezellig gaan picknicken met je vader, partner of gezin? Of wil je hem verrassen met een borrelplateau? Wist je dat je zowel een picknick lunch als een borrelplateau bij mij kan bestellen? Je kan ze op Vaderdag ophalen bij het pick-up point vlakbij de Draaibrug bij de Piushaven. Klik hier om meer te lezen over het picknickpakket en klik hier om meer te lezen over het borrelplateau.

Cake 5

Bij Cake 5 Exclusive cakes kan je een foto of tekening laten printen op een koekpuzzel. Ik weet zeker dat elke vader het erg leuk vindt om een foto van zijn lievelingen of een tekening gemaakt door zijn kind terug te zien op iets lekkers. En ook leuk voor de gever, want met 9 stukjes wil hij vast wel iets delen! De koeken worden luchtdicht verpakt in een luxe cadeaudoosje. Je kan hem online bestellen en ophalen de zaterdag voor Vaderdag, of ergens in Nederland laten bezorgen.

Stoere Kerels Vaderdagbox

TILBURG – 08-06-2020, Koning Willem II stadion. Dutch football, eredivisie, season 2019-2020. Willem II Bonheur vaderdag-box

Een geweldige samenwerking tussen Auberge du Bonheur en Willem II: de Stoere Kerels Vaderdagbox. Er zitten allerlei lekkere producten in de Vaderdagbox zoals biertjes van Stadsbrouwerij 013 en nootjes van Prins Heerlijk. En zelfs een toegangskaartje voor een Eredivisie wedstrijd. Maar wat deze box vooral zo speciaal maakt is het ophaalmoment. Je haalt hem op op Vaderdag zelf waarmee je met je auto door een speciale drive-thru rijdt bij het Willem II stadion. Dit wordt een hele gave ervaring voor jouw vader (of partner). Je kan de Stoere Kerels Vaderdagbox hier bestellen voor 24,50.

Flessenpost

Vers van de Pers verkoopt wenskaarten, papierwaren en cadeautjes. Speciaal voor Vaderdag heeft ze een heel leuk cadeautje ontworpen: flessenpost. Een mooi berichtje voor je vader maar dan op een meer unieke manier dan in een envelop. Je kan de flessenpost in de Vers van de Pers webshop kopen, en bij Van De Maker in het centrum van Tilburg.

Smeer ‘m

Smeer ‘m heeft wat anders bedacht dan een Vaderdagontbijt: een Vaderdag Barbecue! Je kan bij Smeer ‘m in de Spoorzone een pakket bestellen met allerlei producten voor op of bij de bbq zoals spareribs en een salade. Mocht het slecht weer zijn dan kan je alles ook gewoon in de keuken bereiden. De pakketten kosten 18,50 per persoon en worden op 21 juni thuisbezorgd. Klik hier om het Vaderdag BBQ pakket te bestellen.

Koffiebakkers High Tea

Koffiebakkers in Goirle heeft een Vaderdag High Tea pakket samengesteld. Officieel niet in Tilburg natuurlijk, maar omdat Goirle zo dichtbij is krijgt hij toch een plekje op deze pagina. De High Tea bestaat onder andere uit een verse croissant met boter en jam, een stoer bruin broodje met kruidenspread, sla, komkommer en kaas, yoghurt met topping en een selectie mini-gebakjes (huisgemaakt). Het pakket kost €17,50 per persoon. Je kan het pakket ophalen bij Koffiebakkers of laten bezorgen in Goirle. Klik hier om het te bestellen.

De Bonte Koe

De Bonte Koe is een chocolatier in Den Haag en Schiedam. Speciaal voor Vaderdag hebben ze een pakket samengesteld met de gloednieuwe bonbons in de smaken Gin, Whiskey, Espresso en Cognac, een Vaderdag tegel, een grand-cru reep en een melk karamelzeezout reep. Dit pakket kan je online bestellen en wordt gewoon via de brievenbus bezorgd in heel Nederland. Het pakket kost €35,-, klik hier om het te bestellen.

De komende dagen zal ik deze pagina aanvullen met nog meer Vaderdag initiatieven in Tilburg. Heb je tips? Deel ze hieronder in een reactie of mail me op info@annetravelfoodie.com.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie