Borrel plateaus Tilburg

Na het succes van mijn picknickpakketten, bied ik nu ook borrel plateaus aan! Deze borrel plateaus zijn ideaal voor als je ergens in Tilburg gaat picknicken. Het enige dat je zelf nog mee hoeft te nemen is een kleedje, ik zorg voor de borrelhapjes en de koude drankjes. Op deze pagina vertel ik je alles over mijn Borrel plateau.

Je kan mijn borrel plateau online bestellen en afhalen bij het pick-up point vlakbij de draaibrug van de Piushaven, of laten bezorgen als je ergens bij de Piushaven langs het water zit.
Op het borrelplateau zitten verschillende lekkere hartige hapjes en wat lekkere chocola ter afsluiting. De inhoud is steeds wisselend maar altijd vegetarisch. Het borrel plateau is ook veganistisch te bestellen.

Je hoeft het plateau, de bakjes en eventuele glazen niet terug te brengen, dus je kan er waar je maar wilt van genieten.

Je kan je plateau online bestellen, je ontvangt binnen een uur een reactie en in de meeste gevallen kan je het pakket binnen een uur na bestelling ophalen of afgeleverd krijgen bij de Piushaven. Zeker zijn van je bestelling? Bestel dan langer van te voren.

Vragen over het borrel plateau? Mail me op info@annetravelfoodie.com.

Meer honger? Je kan ook mijn lunch pakket online bestellen.

Let op: momenteel zijn de borrelplateau’s niet te bestellen.

Borrel Plateaus

Er zijn drie verschillende borrelplanken te bestellen. Hieronder zie je alle opties en onderaan de pagina zie je de link om je bestelling door te geven.

* Optie 1, €19
Een handig draagbaar borrel plateau met minstens 6 verschillende hapjes. Verschillende hartige hapjes zoals toastjes of olijven. De inhoud wisselt maar is altijd vegetarisch (of veganistisch als gewenst).
* Optie 2, €29
Alles van optie 1 maar dan met een lekkere fles wijn en twee plastic glazen. Je kan kiezen uit rood, wit en rosé. De witte en rosé wijn wordt gekoeld geleverd.
* Optie 3, €29
Alles van optie 1 maar dan met vier koude speciaalbiertjes met twee plastic glazen.
* Optie 4, €34
Alles van optie 1 maar dan met een flesje wijn en twee koude speciaalbiertjes. Ideaal voor als een van jullie van wijn houdt en de andere van bier.

Let op: momenteel zijn de borrelplateaus niet te bestellen.


Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie