Valentijnsdag 2022 in Tilburg

Elk jaar organiseren Tilburgse restaurants en winkels verschillende leuke acties voor Valentijnsdag. Ook dit jaar wordt er van alles aangeboden waardoor jij de dag van de liefde goed kan vieren. Misschien wel juist door de gekke Corona-tijden waarin in we leven is er veel mogelijk waardoor je Valentijnsdag (thuis) goed kan vieren. Op deze pagina vertel ik je over alle acties voor Valentijnsdag 2022 in Tilburg. In 2022 valt 14 februari op een maandag, maar de meeste initiatieven op deze pagina zijn ook in het weekend ervoor te bestellen.

Koekatelier

Het Tilburgse Koekatelier zorgt ervoor dat je zelf de allermooiste creaties kan maken voor Valentijnsdag. Ze hebben koekstempels, koekuitstekers en POPstempels en stekers. Ze hebben verschillende designs, zoals een enveloppe met hartjes en een beertje dat een hart vasthoudt. Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.

De Ontbijtkeuken

Sommige dingen werken altijd, ook Valentijnsdag anno 2022 werkt een ontbijt op bed nog altijd het beste om je lief te veroveren. En gelukkig hoef je er nu zelf niks voor te doen. Je bestelt gewoon een ontbijt bij De Ontbijtkeuken en zij bezorgen het bij jou (of bij je liefde) thuis. Ze bezorgen op zaterdag 12 en zondag 13 februari tussen 8:00 en 14:00uur het ontbijt op het gewenste adres.

Zodra er meer initiatieven bekend worden gemaakt, voeg ik ze toe aan deze pagina. Heb je een tip? Mail het me op info@annetravelfoodie.com of laat het hieronder in de comments weten.

Klik hier om zelf een zoete plank vol lekkers te maken voor Valentijnsdag.

Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..