Win-actie 2: vegan Bapao pakket

UPDATE: WINACTIE GESLOTEN.
Ik ben 33 jaar geworden en Anne Travel Foodie bestaat 3 jaar! Met al die drieën en redenen voor feestjes heb ik iets heel gaafs voor jullie: 3×3 win acties!

Ik wilde graag iets terug doen voor al mijn lezers en volgers. De reden dat ik zo enorm veel tijd in deze blog stop en daar nog energie van krijg ook is toch door jullie leuke en lieve reacties. En wie jarig is trakteert… dus speciaal voor jullie 3 win acties waarbij je steeds drie keer kans maakt op de prijs.

Win-actie nummer 2 is een pakket met 3 vegan bapao broodjes. Deze broodjes van Boon zijn gloednieuw dus jij kan als een van de eerste ze proeven! Boon ken je wellicht al van hun vega burgers en balletjes. Ik maakte eerder deze spaghetti met de vegan balletjes van Boon. Sinds kort hebben ze dus deze drie verschillende vegan bapao broodjes, of zoals ze in het Engels zeggen ‘bao buns’. De broodjes bevatten maar liefst 50 gram groenten en ze zijn 100% plantaardig.

Er zijn 3 smaken vegan Bapao broodjes: Ketjap, Sate en Chili. De broodjes zijn in 40 seconden opgewarmd. Ze zijn mijn nieuwe favoriete vier-uur snack!

Kans maken op een Boon Bapao pakket met alle drie de smaken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief en laat een comment achter bij deze post zodat ik weet dat je mee doet met de win actie.Meer kans maken om te winnen? Laat dan ook een comment achter bij mijn Facebook post of Instagram post over het Bapao pakket.

Je kan ook nog mee doen met mijn win-actie van gister waarbij je het boek On a Roadtrip kan winnen!

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie