Win-actie 3: Nilk pakket

UPDATE: WINACTIE GESLOTEN.

Ik ben 33 jaar geworden en Anne Travel Foodie bestaat 3 jaar! Met al die drieën en redenen voor feestjes heb ik iets heel gaafs voor jullie: 3×3 win acties!

Ik wilde graag iets terug doen voor al mijn lezers en volgers. De reden dat ik zo enorm veel tijd in deze blog stop en daar nog energie van krijg ook is toch door jullie leuke en lieve reacties. En wie jarig is trakteert… dus speciaal voor jullie 3 win acties waarbij je steeds drie keer kans maakt op de prijs.

Prijs nummer 3 is een Nilk pakket. Ken je Nilk al? Nilk is plantaardige melk, dus 100% vegan. Ze hadden al de smaken Oat Nilk en Super Nilk en sinds kort hebben ze ook Almond Nilk, amandel melk dus. Deze amandel melk is lactose vrij en ook zeer geschikt om te gebruiken bij het bakken van zoetigheden. Ook fijn; de Nilk bewaar je buiten de koelkast en is lang houdbaar. Ideaal dus om een voorraadje in huis te hebben.


Ik maakte met de Amandel Nilk dit heerlijke chocolade havermout ontbijtje. Het enige dat je hoeft te doen is 250 ml Nilk almond aan de kook te brengen, 30 gram havermout en 1 theelepel cacao toe te voegen. Laat het een minuut pruttelen en je hebt een heerlijk chocolade havermout ontbijtje!

Kans maken op een Nilk pakket met alle drie de smaken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief en laat een comment achter bij deze post zodat ik weet dat je mee doet.Meer kans maken? Laat dan ook een comment achter bij mijn Facebook post of Instagram post over het Nilk pakket.

Je kan ook nog mee doen met mijn twee andere winacties. Klik hier om kans te maken op het boek On a Roadtrip en klik hier om een vegan broodjes bapao pakket te winnen.

Article Tags:
· · · · · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie