5 Snelle recepten voor het avondeten

Op deze pagina deel ik 5 snelle recepten voor het avondeten. Voor al deze recepten sta je maar een kwartier in de keuken en ze zijn alle vijf geschikt voor vegetariërs. Deze diner recepten zijn perfect voor drukke werkdagen waarin je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Ook zijn ze ideaal voor als je kinderen of jijzelf naar een hobby moet waardoor je weinig tijd hebt om te koken.

1 Snelle Lasagne met spinazie

Als je bij lasagne denkt aan veel werk, dan heb je deze snelle lasagne met spinazie en geitenkaas nog niet gemaakt. Deze is namelijk maar een kwartiertje werk en daarna doet de oven de rest. Je kan de lasagne ook vooraf maken, zodat je hem alleen nog maar in de oven hoeft te doen als je thuiskomt. Ik zag dit recept op de site van Eatertainment, die website staat vol met snelle recepten om te maken. Een van hun vegetarische snelle recepten voor het avondeten is deze lasagne met spinazie en geitenkaas. Door de walnoten heb je wat extra ‘bite’ en hoef je het vlees niet te missen.
Klik hier voor het recept van deze vegetarische lasagne met geitenkaas en spinazie.

2 Veggie Chicken Naan

Als je me op Instagram volgt, weet ik zeker dat je dit gerecht wel eens in mijn stories voorbij hebt zien komen. Ik maakt het minstens eens per maand, en dat is veel voor iemand als ik die het liefst altijd iets nieuws maakt. Maar dit recept is super makkelijk om te maken en het is zo lekker. Je hebt maar 5 ingrediënten en 10 minuten nodig om dit vegetarische hoofdgerecht te maken. Sneller en makkelijker wordt het niet!
Klik hier voor het recept van deze Veggie Chicken Naan.

3 Quesadilla’s met avocado en feta

Ook zo dol op de Mexicaanse keuken? Quesadilla’s zijn makkelijk om te maken en snel klaar. En het voordeel is dat je eindeloos kan variëren. Van vlees, vis tot vegetarisch; er is voor ieder wat wils. Ik maak mijn quesadilla’s uiteraard altijd vegetarisch. Dit is een van mijn favoriete snelle quesadilla recepten: met avocado en feta. Zoals je misschien wel weet is avocado sowieso een van mijn favoriete ingrediënten, maar hij past natuurlijk ook perfect bij de Mexicaanse keuken.
Klik hier voor het recept voor Quesadilla’s met avocado en feta.

4 Risoni met rode pesto

Pasta is een van mijn favoriete ingrediënten als ik geen zin heb om te koken. Je hoeft er maar weinig aan toe te voegen om al snel een complete maaltijd op tafel te zetten. Terwijl de pasta kookt kan je de andere ingrediënten bereiden en zo heb je vaak binnen een kwartier het avondeten klaar.
Als je eens wil variëren, raad ik je aan om voor Risoni te kiezen. Risoni is een pastasoort in de vorm van rijst. Door de kleine vorm nemen ze sauzen en en andere smaken heel makkelijk op. Ook dit snelle recept is binnen een kwartier klaar.
Klik hier voor het recept voor Risoni met rode pesto.

5 Pizza met mascarpone en groene asperges

Een snelle pizza is ook heerlijk voor op drukke dagen. Wist je dat het heel makkelijk is om een pizza zelf te maken? Veel lekkerder dan een uit de diepvries van de supermarkt. Gebruik een rol pizzadeeg uit het koelvak. Dan hoef je hem alleen nog maar zelf te beleggen en 10-15 minuutjes in de oven te doen. Je kan natuurlijk kiezen voor een tomatensaus met toppings naar keuze, maar het is ook leuk om een keer een ‘witte pizza’ te maken met mascarpone.
Klik hier voor het recept voor pizza met mascarpone en groene asperges.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Foodie · Healthy Dinner

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie