Anne&Max opent deze zomer in Den Bosch

Goed nieuws voor iedereen in Brabant! Anne&Max opent deze zomer in Den Bosch. In juli 2021 opent Anne&Max haar 21e vestiging in Nederland. Dit keer dus in Den Bosch. Je kan Anne&Max Den Bosch straks vinden in een prachtig karakteristiek pand aan het water aan de Oude Dieze 25.
Dit wordt Anne&Max haar derde vestiging in de provincie Brabant, er is ook al een Anne&Max in Eindhoven en in Breda. Anne&Max is een heerlijke plek voor een kopje koffie, een lunch of een borrel. Daarnaast kan je straks bij Anne&Max in Den Bosch ook met je collega’s vergaderen op de 1e verdieping in de werkkamer.

Anne&Max Den Bosch

Momenteel word er hard gewerkt in het pand aan de Oude Dieze om er een mooi Anne&Max restaurant van te maken. Op deze foto zie je een sfeerimpressie van hoe het interieur eruit komt te zien.
Anne&Max werkt via een Franchise systeem dus elke vestiging heeft zijn eigen ondernemers. De Anne&Max in Den Bosch zal worden geleid door Rob Kunstt en zijn partner Laura Sauve. Rob Kunstt is een echte
Brabander en carnavalsvierder in hart en nieren. Zijn Indische kant, waar eten en drinken centraal staan, hebben een grote invloed gehad op de keuze voor het openen van een Anne&Max. Laura Sauvé is Rob zijn partner en zij is degene die hem volledig steunt in dit proces. Rob & Laura kijken het meeste uit om straks iedere gast te kunnen laten genieten van heel veel kleine geluksmomentjes met alles wat Anne&Max te
bieden heeft want daar doe je het uiteindelijk voor!

Openingsacties

Anne&Max Den Bosch heeft drie gave openingsacties voor als ze straks opengaan. De opening staat gepland in juli 2021, de exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

Gratis koffie voor Anne en Max
Heet jij Anne of Max? Wat een feest! Tot 01/09/2021  kun je bij Anne&Max in Den Bosch namelijk dagelijks opwarmen met een gratis kop koffie als je naam Anne of Max is.

Win een lunch met jou beste vriend(in)
Volg het account @annemaxdenbosch en maak een foto met jouw beste vriend of vriendin. Tag hem of haar hierin en gebruik de #annemaxdenbosch, #lunchmetanne of #lunchmetmax en @annemaxdenbosch. En misschien zit jij wel binnenkort te lunchen aan het water met jouw beste vriend(in) bij Anne&Max Den Bosch.

Gratis ijskoffie
Ga met jouw favoriete ijskoffie op de foto en deel deze op jouw socials met de #koelafmetanne of #koelafmetmax en @annemaxdenbosch en ontvang de tweede ijskoffie cadeau. Laat de gedeelde foto zien aan de barista en ontvang jouw favo ijskoffie nog een keer!

Klik hier voor al mijn favoriete food spots in Den Bosch.

Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie