Ben jij dé Rueda Winefluencer van 2021?

Ben jij gek op wijn? Dan is deze wedstrijd iets voor jou! Je kan namelijk geld verdienen door wijn te drinken als jij de Winefluencer van Rueda wordt. Ben jij een wijnliefhebber en wil je in 2021 het wijngebied Rueda op social media op de kaart zetten? Ben jij dé Rueda Winefluencer van 2021?
Op deze pagina vertel ik je er alles over!

Dit is zonder twijfel de beste vacature van dit jaar. Lekker wijntjes drinken, foto’s maken en er nog voor betaald krijgen ook!
Als jij Rueda Winefluencer van 2021 wordt krijg je een pakket met lekkere Rueda wijnen, kom je volop in de schijnwerpers en krijg je maar liefst €5.000,-!

Rueda wijnen

Rueda is een belangrijk wijngebied in Spanje, dat vooral bekend staat vanwege zijn Verdejo. Je hebt deze lekkere witte wijn vast al wel eens op, want hij is makkelijk te combineren met allerlei gerechten.
Als je Winefluencer wordt ga jij de Rueda wijnen komend jaar extra in het zonnetje zetten op jouw social media kanalen. En ja, daar krijg je dus voor betaald!

Zo word je Winefluencer

Deel tussen 1 en 15 december 2020 een toffe foto op je Instagram account met een fles wijn uit de Rueda streek. Tag daarbij @ruedawijnen en gebruik de hashtag #TasteRueda. Zorg ook dat je @ruedawijnen volgt op Instagram en dat je account op openbaar staat. En natuurlijk ben je 18 jaar of ouder (anders drink je natuurlijk niet). Je mag zo vaak meedoen als je wil en ga lekker los op je foto’s. Het kan niet gek of creatief genoeg!
Klik hier voor alle voorwaarden.

Winefluencer Jury

Na 15 december kiest een jury de winnaar. En ik heb leuk nieuws… ik ben namelijk een van de jury leden! En de jury wordt compleet gemaakt door nog drie hele toffe dames: India Donisi van @WineSpiceGirl, Sharon van Lokhorst van @FavorFlav en Elle van @a_pinch_of_odelle.
Samen kiezen wij een winnaar uit die zichzelf in 2021 een jaar lang Winefluencer mag noemen en een salaris van maar liefst €5.000,- krijgt.

A glass of Verdejo goes great with my vegan rainbow sushi!

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Review

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie