Rueda Winefluencer: tussenstand

Doe jij al mee met de Rueda Winefluencer wedstrijd? Tot 15 december kan je meedoen en kans maken om maar liefst 5.000,- te winnen! Lees hier alles over de Rueda Winefluencer wedstrijd.
We zijn nu ongeveer halverwege de wedstrijd dus het is tijd om te kijken hoe de inzendingen tot nu toe zijn. Ook vertel ik je waar ik specifiek op let als jurylid, dus gebruik die tips in je voordeel! Tijd voor Rueda Winefleuncer: de tussenstand!

Deelnemers Rueda Winefluencer

Ten eerste wil ik zeggen dat ik echt positief verrast ben door de vele inzendingen die meteen al de eerste dagen binnenstroomden. Mensen maken er echt veel werk van met bijvoorbeeld filmpjes op hun Instagram Stories of Reels, of mooie posts op hun feed. Op deze pagina deel ik een aantal deelnemende posts. Je kan alle deelnemers zien door op hashtag #TasteRueda te zoeken op Instagram.

@aantafelmettammie.nl

Dit is hoe een wijnglas hoort te zijn! Tamara van @aantafelmettammie.nl deelt haar liefde voor Verdejo middels deze foto met meerdere flessen Verdejo en een mega wijnglas gevuld met de lekkere witte wijn. Ik vind het leuk dat deze foto zo vrolijk is en dat haar liefde voor de wijn goed zichtbaar is.

@robinntjee

Over grootte gesproken, Robin van @robinntjee deelde deze gave foto. De fles wijn mooi gephotoshopt tot het formaat waarvan we zouden willen dat hij was! Ik als ‘travel foodie’ vind deze extra leuk omdat ik er een soort reislust ook in terugzie zo op het strand.

@kriskookt.be

Deze foto van @kriskookt.be vind ik echt prachtig! Het zou qua stijl zo een foto zijn die ik zelf ook zou kunnen plaatsen op mijn Instagram account.
Heel leuk dat Kris heeft gekeken naar een goede food pairing bij de wijn. En hij is een van de weinige mannen die meedoet, ook het vermelden waard!

@fabiennetielemans

Deze flatlay van @fabiennetielemans vind ik echt prachtig. Mooi fris. Ik hou sowieso van witte achtergronden, dus ik ben hier fan van. Heel leuk ook dat ze de smaken van de wijn heeft gevisualiseerd in de foto.

@merlotgenoten

Ik schrok heel even van de post van Alicia van @merlotgenoten. Ze liet op haar post een tatoeage zien op haar zij met daarop: ‘Winefluencer 2021, Potverdejo, #TasteRueda’. De dag daarna deelde ze een filmpje waarop ze hem uitwiste. Wat een goede stunt! Sowieso een 10 voor originaliteit!

Er zijn nog veel meer deelnemers. Na drie dagen stond de teller al op meer dan 200 posts! En je maakt nog steeds kans. Je kan nog tot 15 december meedoen. Daarna gaan we pas de winnaar kiezen!

Winefluencer jury

Zoals je misschien weet ben ik een van de juryleden in de Rueda Winefluencer wedstrijd. Hieronder vertel ik je waar ik op let, doe er je voordeel mee!

* Lichte foto’s. Ik gaf het net al aan, ik hou enorm van lichte foto’s. Heb je je foto tijdens een gezellig etentje met kaarslicht gemaakt? Kijk dan of je hem met Photoshop, Lightroom of een ander bewerkingsprogramma nog wat lichter kan maken. En het beste is het om je foto’s bij daglicht te maken.

* Ik besteed zelf veel aandacht aan mijn foto’s en ik waardeer het als jurylid enorm als ik zie dat jij ook je best hebt gedaan op je foto’s. Ik deel op deze pagina food photography tips waar je wellicht wat aan hebt.

* Voel je vrij om mij en de andere juryleden te taggen in je content zodat we hem zeker niet missen! En je mag zoveel posts plaatsen als je wil. Het laat zelfs goed je enthousiasme zien als je dat doet!

Lees hier meer over de Rueda wijnstreek.

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie