Pasen 2024 in Tilburg

Elk jaar hou ik je op de hoogte van wat je allemaal kan doen met Pasen in Tilburg. Van restaurants met speciale paasmenu’s, tot Paasboxen voor thuis of activiteiten voor het hele gezin. Op deze pagina vertel ik je alles over Pasen 2024 in Tilburg en omgeving. De lijst wordt regelmatig aangevuld, dus neem vooral af en toe een kijkje. Of volg me op Instagram om niks te missen.

June, Tilburg

June is een van mijn favoriete nieuwe brunch restaurants in Tilburg. En ze serveren ook een Paas Brunch op zondag 31 maart. Je start met een Mimosa (ook alcoholvrij mogelijk), je krijgt koffie of thee, een soepje of yoghurtje met granola, scone, gekookt eitje, quiche, Eggs Florentine of French Toast en cheesecake. De paasbrunch is te reserveren vanaf 10uur en kost €32,50 per persoon. Mail naar info@junetilburg.nl.

Klik hier voor de beste ontbijt en brunch restaurants in Tilburg

Focus Foodbar, Tilburg

Op Eerste Paasdag, 31 maart 2024, serveert Focus Foodbar een vegan paasbrunch. Tussen 11 en 14uur kan je genieten van deze veganistische paasbrunch in Tilburg. Je krijgt een Courgette Gazpacho, mini vegan quiche, asperge salade, baguette met ‘eiersalade’ en scones met clotted cream en lemon curd. De vegan paasbrunch kost 29,90 per persoon.

Nondejeu, Tilburg

Breng je Pasen door met tieners of een groep (jong)volwassenen? Dan is Nondejeu een goed idee! Ze serveren een Shared Paasbrunch vanaf 2 personen, je kan mee doen met de EGG-hunting game en toffe prijzen winnen. Bovendien kan je het combineren met een potje Jeu de Boules of Prison Island. Dat laatste is een toffe activiteit waarbij je in verschillende kamers allerlei activiteiten moet doen om punten te verdienen. De Paasbrunch kost €26,50 per volwassene, €13,25 per kind en kinderen onder de vier jaar krijgen een gratis bordje om mee te eten.

Buutvrij, Tilburg

Ook dit jaar kan je weer Pasen vieren bij Buutvrij, of een lekkere Paasbox voor thuis bestellen.
Vier je Pasen bij Buutvrij dan krijg je een heerlijk gedekte tafel met vers desembrood, zoet en hartig beleg, verse scones, croissantjes, gekookt eitje, mini brownie, yoghurt met huisgemaakte granola en fruit, verse jus en een warme drank naar keuze. Je betaalt voor volwassenen €27,95 per persoon, voor kinderen van 6 tot 12 jaar €16,50 per persoon. En voor kinderen tot 6 jaar betaal je €6,50 voor een mee-eet bordje.

De Paasboxen voor thuis van Buutvrij zijn te bestellen voor 1e en 2e Paasdag. Voor €27,95 per persoon krijg je een heerlijk gevulde box met yoghurt met huisgemaakte granola en fruit, nachos met kaas en salsadip, diverse luxe sandwiches, mix van huisgemaakte taartjes met vers fruit, scones met clotted cream en jam, mix van diverse theesmaken en verse jus. En bovendien stoppen ze ook nog wat paaslekkernijen in de box. Er zijn maar een beperkt aantal boxen per dag beschikbaar. Ophalen kan tot 11 uur op de dag zelf.
Voor zowel de Paasbrunch bij Buutvrij zelf, als de box voor thuis mail je naar info@buutvrijtilburg.nl om te reserveren.

Smeer’m, Tilburg

Smeer’m in de Spoorzone is normaal alleen doordeweeks open, maar voor Pasen 2024 maken ze een uitzondering. Ze zijn zowel op eerste als op tweede Paasdag geopend voor een Paasbrunch. Je wordt ontvangen met een glaasje jus en krijgt een croissantje met roomboter en jam, luxe belegd brioche broodje, smoothiebowl met brownie crumble, pasteitje met champignon ragout, scone met witte chocolade & rood fruit en carrotcake. De Paasbrunch van Smeer’m kost €24,50 per persoon.
Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben ze een aangepast menu met jus of appelsap, croissantje met jam, brioche met kaas of eiersalade, scone met witte chocolade & rood fruit en een verrassings zoetje. Dit kost €15,50 per kind. Reserveren kan via hun website.

Bij Peerke Donders

Je kan op 31 maart en 1 april 2024 ook terecht voor een heerlijke paasbrunch bij Bij Peerke Donders, het stijlvolle restaurant in het groen in het Noorden van Tilburg. De paasbrunch wordt geserveerd tussen 11:30 en 14:30uur en kost €32,50 per persoon. Je krijgt een aperitief drankje, soepje, gevarieerde hartige brunch en een variatie van zoete lekkernijen. Ze hebben ook een kinderbrunch voor €15,- per kind inclusief een cadeautje. Reserveer door te mailen naar info@bijpeerkedonders.nl of te bellen naar 013-4551315.

Brunchcafé Koppig, Tilburg

Brunchcafé Koppig aan de Tuinstraat in Tilburg, serveert eerste en tweede Paasdag een paas brunch. Je krijgt koffie, thee of cappuccino met verse jus of Mimosa en zoete en hartige brunch gerechtjes.
De brunch kost 29,50 per persoon. Je kan reserveren door te bellen naar 013 211 6627.

Grotto, Tilburg

Tweede Paasdag kan je weer terecht bij Grotto, in de Oude Warande in het Stadsbos 013. Het is er gezellig voor groot en klein. Zo is er een buitenbar, kan je tekenen op de grot, een speurtocht, een ‘minibar’ met lekkers voor de kids, spelletjes en de paashaas. Grotto is met Pasen open van 10 tot 17uur.

Rosalie, Tilburg

Bij Rosalie kan je terecht voor een speciale Easter Roast. Geniet van een plateau met verschillende charcuterie, kaas en brood met smeersels. Gevolgd door diverse items van de grill met geroosterde groenen en aardappeltjes en sluit af met een zoet dessert. De Easter Roast kost €38,- per persoon. Ze zijn geopend vanaf 13 uur, dus je kan er terecht voor lunch en diner. Reserveer via hun website.

Lunchcafe Nieuwland, Tilburg

Op maandag tweede Paasdag kan je bij Lunchcafe Nieuwland terecht voor een ontbijt, lunch of high tea van hun reguliere kaart. Wat speciaal is deze feestdag is dat je een tafeltje kan reserveren. Mail naar bestellingen@lunchcafenieuwland.nl met je naam, het aantal personen en het tijdstip dat je wil komen.
Je kan ook hun fameuze versgebakken scones met clotted cream en jam voor thuis bestellen (€5,20 per stuk) via hetzelfde e-mailadres.

Karakter, Tilburg

Op eerste paasdag serveert Karakter Tilburg een heerlijke paasbrunch. Je krijgt een tafel vol met hartige en zoete items om samen te delen. Je krijgt een soepje, en een etagère met hartig -en zoetigheden deluxe, inclusief een glaasje verse jus. Je kan reserveren vanaf 11:30 uur. De Paasbrunch bij Karakter kost 29,50 per persoon.

Auberge du Bonheur, Tilburg

Geniet tijdens Eerste Paasdag, vanaf 11:30u, van een culinaire 5-gangen paasbrunch voor €54,00 p.p. samengesteld door Cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn keukenteam bij Auberge du Bonheur in Tilburg.
Het menu bestaat uit:
Gerookte zalm | Hollandse groene asperge | gepocheerd hoeve-ei | bearnaisesaus
Meiknol | “ricotta” | frisse kruiden | pijnboompitten
Gnocchi | daslook | venkel | Parmezaanse kaas
Lam | doperwt | broccoli | monniksbaard | lamsjus
Hollandse aardbei | roos | rabarber

Zoete Moed, Tilburg

Bij bakkerij Zoete Moed kan je een Paasbox bestellen met allerlei lekkers om met 4 of 5 personen van te genieten voor 30,-. Daarnaast hebben ze een uitgebreide bestellijst met huisgemaakte gebakjes die je kan bestellen voor het paasweekend. Denk bijvoorbeeld aan scones, Banoffee, boterkoek en red velvet cupcakes. Bestellen kan tot 25 maart via Whatsapp op 06-44320686. Je kan je paasbox of gebakbestelling ophalen op zaterdag 30 maart.

Wijnstra Catering, Tilburg

Wijnstra Catering organiseert op zondag 31 maart traditiegetrouw de Paasbrunch bij de Phil (het prachtige gebouw tegenover het Willem II stadion). Vanaf 11:30 uur is de ontvangst met een glaasje bubbels en daarna is er een feestelijke brunch. Om 13 uur springt de Paashaas buiten rond voor een Egg Hunt spel voor de kinderen en er is ook een springkussen. Voor volwassenen kost de paasbrunch €29,50 en voor kinderen van 3-12 jaar €12,50. Dit is inclusief koffie, thee en jus d’orange. Reserveren kan via info@wijnstracatering.nl.

Dwaalboktoer, Tilburg

Op zondag 31 maart, oftewel eerste Paasdag, is het weer tijd voor de Dwaalboktour. Vanaf 14uur start je in een van de locaties in het Dwaalgebiedvoor een lekker lentebiertje, en je vervolgt zelf je weg langs de verschillende cafes. Cafe Jack’s, Kandinsky, Het Wapen van Tilburg, Little Devil, Steck, De Spaarbank en Hostel Roots doen mee. Je hoeft niet te reserveren of een ticket te kopen. Je begint zelf waar je wil en gaat naar zoveel of weinig zaken als je wil. Je bestelt steeds een proefglaasje van 18cl voor €3,50 per glas.

Het Kreitenhuys, Udenhout

Ook in Udenhout kan je in 2024 Pasen vieren, bijvoorbeeld met de onbeperkte Paaslunch van Het Kreitenhuys. Op zowel eerste als tweede Paasdag van 11 tot 16uur kan je genieten van hun onbeperkte lunch concept, met extra paas specials. De onbeperkte paaslunch is alleen op reservering en kost €24,50 per persoon.
Daarnaast heeft Het Kreitenhuys ook een luxe Paas brunchbox voor thuis. De luxe box bevat genoeg voor een volledige brunch of lunch met bijvoorbeeld vers gebakken broodjes, ham, kaas, Noorse zalm, paasbrood, diverse zoetwaren, roombrie en een sapje. De box is te bestellen vanaf 2 personen en kost €19,50 per persoon. Ze hebben ook een Kidsbox voor kinderen tot 12 jaar voor €12,50 per persoon.
Reserveren voor de lunch in het restaurant of de box voor thuis kan door te bellen naar 013 211 21 74 of door te mailen naar info@hetkreitenhuys.nl.

Eetbar Aards, Berkel-Enschot

Op eerste en tweede paasdag 2024 serveert Eetbar Aards in Berkel-Enschot een 3-gangen brunch voor €29,50 per persoon. Je wordt ontvangen met verfrissende mimosa’s en huisgemaakte soep. Daarna krijg je versgebakken broodjes, luxe smeersels en ambachtelijke toppings op je tafel. Je sluit af met huisgemaakt gebak en andere lekkernijen. Je kan reserveren voor 31 maart en 1 april tussen 11 en 15 uur.

Rauwbraken, Berkel-Enschot

Pasen aan het strand! Bij Rauwbraken in Berkel-Enschot geniet je van een Paasbrunch met uitzicht over het water. De kids kunnen er lekker spelen op het grasveld, terwijl je er zelf geniet van een rijkelijk gevulde paasplank. De Paasbrunch bij Arbie’s kan gereserveerd worden op zondag 31 maart en maandag 1 april vanaf 11 uur. De Paasplank kost €18,50 per volwassene en €9,50 per kind.
Voor de kinderen is er om 12:30uur ook paaseieren zoeken met leuke prijsjes en komt de Paashaas langs.
Reserveren kan hier.

Hotel De Druiventros, Berkel-Enschot

Op Eerste Paasdag kan je van 12 tot 14uur genieten van een lekkere Paas Brunch bij Hotel de Druiventros in Berkel-Enschot. Je krijgt aardappeltruffelsoep, koude en warme gerechtjes, hartig en zoet beleg, sladas, diverse broodjes en desserts. Koffie, thee en sapjes zijn inbegrepen. Voor kinderen is een Kinder Smulbuffet. De paasbrunch kost €42,50 per volwassene en €26,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren kan door te bellen naar 013-5339115 en of te mailen naar info@druiventros.nl.

Bij Wout, Moergestel

Eerste Paasdag, 31 maart, kan je heerlijk genieten van een paasbrunch bij Bij Wout in Moergestel.
De aanvangstijden in de ochtend zijn: 10:15 en 10:30 uur. Tot uiterlijk 12.30 uur.
De aanvangstijden in de middag: 13:00 en 13:15. Tot uiterlijk 15.30 uur.
De paasbrunch kost €22,50  per persoon.
Je krijgt onder andere een soepje, carpaccio wrap, Club sandwich gerookte kipfilet, Favorietje met gerookte zalm, kaas, geitenbrie, Serranoham, krabsalade, jam en diverse broodjes.
Voor de kinderen serveren ze op verzoek een soepje vooraf, een tosti naar keuze en hebben ze een verrassingstoetje. Dit kost €13,50 per kind.
Reserveren kan telefonisch via 0138508300 of via hun website.
Voor groepen vanaf 9 personen is het alleen mogelijk om telefonisch of per e-mail te reserveren via info@bijwout.nl.
Tweede Paasdag, 1 april, zijn ze vanaf 10 uur open met hun normale lunchkaart.

Meneer van Eijck, Oisterwijk

Je kan de Paadagen in 2024 ook doorbrengen bij Meneer van Eijck in Oisterwijk, daar serveren ze een paasbuffet. Het buffet bestaat uit diverse soorten minibroodjes met dips, luxe beleg, soepen, koude gerechten zoals eierdop bites en salades, warme gerechten (van de buiten BBQ) en diverse desserts. De prijs is inclusief alle gerechten, verse jus, melk en ranja. Alle andere dranken dienen extra afgerekend te worden. Reserveren kan tussen 11.30 uur en 12.30 uur. De eindtijd is 15.00 uur. De prijs vanaf 11 jaar is €34.95 p.p. en voor kids van 4 t/m 10 jaar €24.95 p.p. Reserveren kan hier.

Taverne de Posthoorn, Oisterwijk

Op Eerste en Tweede Paasdag kan je bij Taverne de Posthoorn in Oisterwijk genieten van een paasbrunch. Tussen 11 en 14uur kan je genieten van de brunch. Je betaalt €32,50 per volwassene, €17,50 per kind van 4 t/m 12 jaar en kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee. Reserveren kan via info@tavernedeposthoorn.nl of 06-14679138.

Het Boscafe, Oisterwijk

Bij het Boscafe in Oisterwijk kan je eerste en tweede paasdag terecht voor een traditionele paasbrunch. Tussen 11 en 14 uur kan je terecht voor een uitgebreid lunchbuffet. Het buffet is inclusief melk, water en jus en kost €33,50 per persoon, €17,50 per kind tussen de 3 en 11 jaar en kinderen van 0-2 smullen gratis mee. Er zijn ook paaseitjes verstopt die je kan zoeken.

Restaurant Zinin, Oisterwijk

Restaurant Zinin serveert op eerste en tweede Paasdag een Paasplateau. Je krijgt soep, Eggs Benedict, asperges, mini pasteitjes en een frisse salade. Hij is te bestellen vanaf 2 personen voor €39,50. Reserveer door te bellen naar 013 52 127 88.

Van der Valk Gilze-Tilburg

Op eerste en tweede paasdag kan je bij Van der Valk Hotel Gilze Tilburg terecht voor een paasbrunch. Er is een rijk gevarieerd paasbuffet met voor-, hoofd- en nagerechten die a la minute bereid worden. Tijdens het paasbuffet is koffie, thee en frisdrank onbeperkt te bestellen. Je kan of om 12 of om 12:30uur beginnen en het buffet duurt tot 14:30uur. De prijs is €54,50 per volwassene, en €26,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee).
Je kan ook verschillende arrangementen boeken bij Van der Valk Hotel Gilze Tilburg voor tijdens de paasvakantie of de paasdagen. Klik hier voor alle opties en om te boeken.

Smaaklokaal, Rijen

Bij Smaaklokaal Rijen kan je eerste en tweede Paasdag terecht voor een paasbrunch. Voor €27,50 per persoon krijg je een glaasje bubbels of verse jus, soep, een plank met hartige bites en een plank met zoete bites. Ze zijn beide dagen ook van 10:00 tot 17:00uur geopend voor een normale lunch, koffie met gebak of borrel.

Sands, Kaatsheuvel

Sands in Kaatsheuvel serveert een heerlijke paasbrunch op 1e paasdag van 11 tot 14uur. Je krijgt onder andere diverse broodjes en beleg, poffertjes, frietjes, kroket en vers fruit. Voor volwassenen is het €29,50 per persoon en voor kinderen is het €2,25 per levensjaar.

Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie