Winnaar Rueda Winefluencer

Op mijn website heb ik jullie op de hoogte gehouden van de Rueda Winefluencer verkiezing. En vandaag is het tijd om de winnaar bekend te maken!
Er hebben ontzettend veel enthousiaste mensen meegedaan, waarbij velen zelfs bijna elke dag een post plaatsten. Nu is het tijd om de winnaar bekend te maken!

Rueda Winefluencer

De wedstrijd van de wijnregio Rueda om Winefluencer te worden begon op 1 december. Je kon van 1 tot en met 15 december op Instagram foto’s plaatsen om jouw liefde voor wijnen uit de Rueda regio, zoals de Verdejo wijnen, te laten zien. De andere juryleden (Sharon van Lokhorst van FavorFlav, India Donisi van Winespicegirl en Elle van Opslagh van A Pinch of Odellde) en ik hebben na afloop alle foto’s en filmpjes bekeken en zo een winnaar gekozen.
De winnaar van de Rueda Winefluencer verkiezing mag zichzelf heel 2021 Rueda Winefluencer noemen, ontvangt een Winefluencer pakket en maar liefst €5.000,-.

Het was vrij lastig om een winnaar te kiezen want er kwam zoveel leuke content binnen! Uiteindelijk hebben alle juryleden een top 5 opgesteld en op basis daarvan is de winnaar gekozen.

En de winnaar is…

De winnaar werd unaniem door ons als juryleden gekozen. De winnaar van de Rueda Winefluencer 2021 verkiezing is… (tromgeroffel)… @eliannedrinkswine!
We hadden haar alle vier als winnaar gekozen. Ik vind het tof dat haar account zich sowieso richt op wijn, dat is natuurlijk erg passend bij een ‘winefluencer’. Ik ben ook fan van haar foto’s; zomers, licht, kleurrijk. Je krijgt meteen zin in een lekker glaasje wijn!
Elianne, bij deze van harte gefeliciteerd!

Andere toffe deelnemers

Naast de gave content van @eliannedrinkswine, was er nog veel meer tofs geplaatst. Zoals gezegd heeft elk jurylid een top 5 gemaakt, omdat de andere 4 dames uit mijn top 5 ook echt gave content hebben geplaatst verdienen ze ook een plekje op mijn website.
Mijn andere 4 favorieten waren:
@fabiennetielemans
Ik vond haar content heel leuk. Ze heeft mooie lichte en creatieve foto’s gemaakt. 

@my_winelife_
Ook dit vond ik toffe foto’s. De wijn staat mooi centraal maar er is ook goed nagedacht over het zetten van sfeer in de achtergrond. 

@Merlotgenoten
Ze heeft een goed gevoel voor humor, haar positiviteit is aanstekelijk

@leblogduvin
Leuke verscheidenheid in posts, die variatie is haar kracht.

Niet gewonnen? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een kans!

Article Tags:
· · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie