Favoriete babyproducten voor in de woonkamer

Naast de babykamer die helemaal in het teken staat van de baby, zijn er natuurlijk ook voldoende aanpassingen in de woonkamer als er een kleintje komt. Op deze pagina deel ik mijn favoriete babyproducten in de woonkamer. Wellicht kan ik je inspireren als je zelf ook een kleintje hebt, of als er een baby op komst is.

Stokke Tripp Trapp

Er zijn van die producten waarvan je al weet dat je ze wilt als je kinderen hebt, nog voordat je ook maar zwanger bent. De Stokke Tripp Trapp stoel is er zo een. Hij heeft een simplistisch en duurzaam design en hij gaat een leven lang mee. Toen we wisten dat we een jongen kregen heb ik voor een zwarte kleur gekozen. Onze eettafel en eetkamerstoelen hebben ook zwarte poten, dus ik vond dat er mooi bij passen. Bovendien vond ik het ook wel een stoere kleur voor een jongen.
Als uitbreiding op de stoel hebben we ook de Stokke Newborn set. Met dit kuipstoeltje kan je baby al vanaf dag 1 mee aan tafel. Er zit ook nog een haak bij de newborn set waar je een speeltje aan kan hangen. Als je baby oud genoeg is om dingen te grijpen of goed te zien, is het erg leuk om die er aan te hangen.

Hoes Stokke Newborn set

Er zit al een mooie en zachte hoes op de Stokke Newborn set, deze is lichtgrijs. Omdat onze eetkamerstoelen donkergroen zijn, heb ik een donkergroene hoes besteld. Ik kocht onze hoes voor de Stokke Newborn set bij Houdt. Ilse maakt alle hoezen zelf en je kan op de site uit allerlei kleuren en stoffen kiezen. Wij kozen de wafelstof in donkergroen.

Oh My Baby Play Box

Je wil natuurlijk ook wat speelgoed voor je kindje in de woonkamer hebben. Wij houden zelf meer van houten speelgoed dan van plastic, en kiezen graag voor speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling voor ons zoontje. Zo ontdekte ik de Oh My Baby Play box. Zij hebben geschikt educatief speelgoed voor elke ontwikkelingsfase van je baby. Ook voor de allerkleinsten hebben ze speelgoed. Zo is er al een box voor babies van 0 tot 4 maanden. Op de foto zie je de box die ik heb ontvangen bij 7-8 maanden. Met dit speelgoed stimuleer je onder andere de coördinatie, oorzaak-gevolg relaties en fijne motoriek. Omdat ik zo’n fan ben van Oh My Baby mag ik je maar liefst €10 korting geven op jouw eerste box. Klik hier om te kijken welke box bij jouw kindjes’ leeftijd past en gebruik code MATS10.

Boxmatras Mamaluu

We hebben de box geleend van mijn broertje. Zijn twee dochtertjes zijn er nu te oud voor, dus wij konden hem mooi overnemen. Om ervoor te zorgen dat hij bij onze woonkamer past, heb ik wel zelf een boxkleed besteld. Ik ontdekte dat Mama Luu boxmatrassen had met afneembare hoes. Die hoes kan je makkelijk wassen. Bij een boxkleed is het wassen veel lastiger en moet je er meestal alsnog een doek overheen leggen. Zo’n boxmatras met afritsbare hoes is echt een uitvinding! Je kan bij Mama Luu zelf de stoffen/kleuren kiezen. Zo kozen wij voor een groene wafelstof aan een kant en een witte stof met verenprint aan de andere kant. Je kan het boxtmatras makkelijk omdraaien voor de variatie.
Omdat ik zo’n fan ben van de boxmatrassen van Mama Luu mag ik jullie 10% korting geven op de boxkmatrassen en alle artikelen in de Mama Luu webshop. Gebruik code ANNE10 bij het afrekenen.

Boxmobiel

Onze boxmobiel is ook handgemaakt, en wel door Wolkk. Ze maakt allerlei boxmobiels met gehaakte dieren eraan. Ik koos voor de safaridieren, ze deden me denken aan de dieren die we in Zuid Afrika hebben gezien. Er hangt een giraffe, neushoorn, leeuw, zebra en aap aan. Ik vond het een leuk detail dat de aap aan een arm hangt. Naast boxmobiels maakt Wolkk overigens ook knuffels, dekens en vlaggetjes.

Baby Dagboek

Wij hebben van de eerste weken van onze zoon Mats een mooi baby dagboek gemaakt via de Baby Diaries. Hij hoeft natuurlijk niet per se in de woonkamer te liggen, maar dat doet hij bij ons wel omdat ik het erg leuk vindt om het boek aan visite te laten zien. Met de Baby Diaries app kan je gemakkelijk tekst en foto’s combineren en zowel op je telefoon als via de website aan je album werken. En het is super makkelijk om een mooi vormgegeven boek te maken. Het is meer dan alleen een fotoboek omdat je ook echt mooie teksten toe kan voegen en het ook meer een dagboek wordt. Je kan heel makkelijk verschillende stijlen en lettertypen kiezen en je hebt de keuze uit allerlei designs voor de layout. Zo kost het je zelf weinig werk om een mooi boek te maken.

Omdat ik groot fan ben mag ik mijn lezers een korting geven van maar liefst 20% op een Baby Diaries dagboek. Gebruik de code ANNE20 bij het afrekenen bij Baby Diaries.

Klik hier voor mijn favoriete babykleding merken.

Article Categories:
Kids

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie