Smakelijk Tilburg cadeaukaart

Ken je de Smakelijk Tilburg cadeaukaart al? Het is het perfecte cadeau om aan iemand te geven die van eten en drinken houdt. De Smakelijk Tilburg kaart is namelijk een tegoedbon die geldig is bij meer dan 40 Tilburgse restaurants en delicatessenwinkels. Een geweldig cadeau voor foodies die graag gaan uit eten of ervan houden om zelf uitgebreid te koken. Op deze pagina vertel ik je meer over de Smakelijk Tilburg cadeaukaart.

Smakelijk

Smakelijk is begonnen in Breda, waar oprichter Dex woont. Hij heeft een hart voor de horeca en deelde al jaren zijn ervaringen op zijn blog. Hij miste een initiatief dat de lokale horeca steunt, en tegelijkertijd een leuk cadeau is voor iemand die van lekker eten houdt. Om deze reden is hij de Smakelijk Breda cadeaukaart begonnen. In Breda doen ruim 90 lokale ondernemers mee.
De horeca en delicatessenwinkels die meedoen in Breda en Tilburg zijn uniek en exclusief, zo steun je dus echt de lokale ondernemers en economie met de aanschaf van de Smakelijk cadeaukaart.

Smakelijk Tilburg

Vanwege het grote succes in Breda is de Smakelijk cadeaukaart voorjaar 2022 ook uitgerold in Tilburg. En er doen nu al ruim 40 zaken mee.
Een aantal van mijn favoriete restaurants die aangesloten zijn zijn:
Gastrobar Rix
Locals
Restaurant Taste!
Grand cafe Puur
The Nacho Bar
Focus Foodbar
Good Mood Piushaven
De Couscousbar
Pizzabar Rijslust

En er zijn niet alleen restaurants aangesloten bij de Smakelijk Tilburg cadeaukaart, je kan er ook terecht bij verschillende Tilburgse delicatessenwinkels. Zoals Zoete Moed, Theo Pastoor, Eetwinkel Verzot, Mercado Emma en de Kaaszaak.

Smakelijk cadeau geven

Je kan de Smakelijk cadeau kaart cadeau doen aan iemand die jarig is of als er iets anders te vieren is natuurlijk. Ook als bedrijf kan je Smakelijk Cadeaukaarten bestellen. Erg tof om bijvoorbeeld als Kerstpakket te doen voor je werknemers of zakelijke contacten. Zo geef je een kerstcadeau waarmee je lokale ondernemers steunt. En de ontvanger van de cadeaukaart is er vast ook heel blij mee want er is voor ieder wat wils waar je het kan besteden.
Je kan zelf een bedrag kiezen tussen de 10 en 150 euro. Als je voor 16uur bestelt heb je hem de volgende dag al in huis (of in het huis van de ontvanger).
Klik hier voor meer informatie over de Smakelijk Tilburg cadeaukaart en om hem te bestellen.

Ook leuk om (cadeau) te doen: mijn vega walking dinner in Tilburg.

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie