De Beste Kortingscodes van Anne Travel Foodie

Ik mag regelmatig hoge kortingen geven op toffe producten en fijne services. Ik had al een tijdje een story highlight op Instagram met daarin mijn kortingscodes gebundeld, maar nu heb ik ook dit overzicht gemaakt met alle goede Nederlandse kortingscodes die ik mag aanbieden. Van maaltijdboxen tot vakanties. Lees snel verder voor de beste kortingscodes van Anne Travel Foodie.

Røstig kortingscode

Røstig is een glamping voor volwassenen. Hier boek je een Solo Pod of een Duo Tipi en kom je helemaal tot rust. Je hoeft geen eigen kampeerspullen mee te nemen want de pods en tenten zijn al helemaal ingericht. Inclusief goed matras en lekkere strandstoelen. Iedere ochtend en avond zijn er gratis yoga- en meditatielessen. Je kan ervoor kiezen om mee te eten of te ontbijten, maar je kan ook zelf eten en drinken meenemen en bewaren in het koelkastje in je tent of huisje. Nog een voordeel: het ligt centraal in Nederland, op de grens van Utrecht, Brabant en Gelderland.
Met kortingscode ANNE30 krijg je 30,- korting op je verblijf bij Røstig.

SUP huur en SUP les in Tilburg

Een uurtje SUPen is heerlijk om te doen. Het is ontspannen, je bent lekker in de natuur en het is ook nog eens goed voor je lichaam. Terwijl je op het support over het water beweegt, ben je namelijk de hele tijd bezig om je core stabiel te houden. Bij Supjuffie in Tilburg kan je SUP boards huren om zelf bij de Piushaven te SUPpen, maar je kan er ook een SUP yogales volgen. Het klinkt moeilijker dan het is, het viel mij erg mee om de yogales op het SUP board te volgen.
Met code ANNE10 krijg je 10 euro korting op je sup huur of sup les bij Supjuffie.

Protest kortingscode

Protest is een van mijn favoriete merken als het gaat om outdoor en sportkleding. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in surf wear en skikleding, maar ik slaag er ook altijd voor leuke zomerjurkjes of zachte truien voor in de winter. Ze hebben niet alleen kleding voor dames en heren, maar ook voor kinderen. De kortingscode is dus ook ideaal voor een nieuwe winterjas voor je zoon of dochter.
Met code annetravelfoodie10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Protest.

Hello Fresh kortingscode

HelloFresh is zonder twijfel de bekendste maaltijdbox in Nederland. Het fijne is dat HelloFresh zijn best doet om de abonnementen zo flexibel mogelijk te houden: jij beslist of je wilt pauzeren of annuleren. En voor de mede vegetariers onder ons; elke week bieden ze minstens 5 vegetarische recepten waaruit je kunt kiezen. Ze bieden een ruime keuze aan bezorgmomenten en de boxen zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. Met de koritngscode HELLOAW85 krijg je 110 euro korting op je eerste vier boxen en bezorging. Klik hier om HelloFresh met korting te bestellen.

Marley Spoon kortingscode

Ik heb ook een kortingscode voor Marley Spoon voor je. Marley Spoon wordt soms gezien als het kleine broertje van HelloFresh. Marley Spoon is ook een internationaal bedrijf dat actief is over de hele wereld. En Marley Spoon werkt ook met een flexibel abonnement en je kunt elke week kiezen uit veel recepten (12+). In vergelijking met HelloFresh ziet het er allemaal wat luxueuzer, exclusiever en creatiever uit in de recepten. Ze bieden elke week 12 vegetarische maaltijden aan, waarvan 4 of 5 veganistisch zijn. Ze bezorgen overal in Nederland en België! Klik hier voor een korting van 100 euro op je eerste 5 Marley Spoon boxen.

Green Chef kortingscode

Green Chef is onderdeel van de Hello Fresh-groep en richt zich op gezonde maaltijden. Ze hebben elke week 16 verschillende maaltijden om uit te kiezen, waarvan meerdere vegetarisch en veganistisch zijn. Je kunt je voorkeur aangeven (bijvoorbeeld: veganistisch, vegetarisch of pescotarisch) en de website toont je eerst de maaltijden die aan je wensen voldoen. Met de kortingscode GREENAW90 krijg je 90 euro korting op je eerste 4 boxen van Green Chef. Klik hier voor de Green Chef-website.

Vood kortingscode

Wel je maaltijden laten bezorgen, maar geen zin om zelf te koken? Vood, voorheen bekend als Plant B, is een geweldige website om gezonde maaltijden online te bestellen. Alle maaltijden bij Vood zijn volledig veganistisch. Ze hebben gerechten van over de hele wereld, zoals Indiase curry’s of vegan Pad Thai. Ze leveren de bevroren kant-en-klare maaltijden bij je thuis, en je kunt ze gewoon in de vriezer bewaren tot je ze nodig hebt. Perfect om thuis te hebben wanneer je weinig tijd hebt.
Ik mag je een korting van 15% geven op je eerste Vood bestelling. Gebruik code anne15 voor je korting op de Vood website.

Op de hoogte blijven? Schrijf je hieronder in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Article Tags:
· ·
Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie