Nieuw: online masterclasses van Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven lanceert een online membership. Bij Meesterlijk van Robèrt krijg je elke week een online masterclass per video plus het bijbehorende recept. Je kan lid worden van dit kanaal en zo wekelijks alle online masterclasses van Robèrt van Beckhoven volgen. En ik mag een van mijn lezers blij maken met een gratis abonnement op de online masterclasses van Robèrt van Beckhoven.

Meesterlijk van Robèrt

Het lidmaatschap zal gaan over de website meesterlijkvanrobert.nl. De online videos en recepten, die alleen zichtbaar zijn voor leden van de Meesterlijk van Robèrt community, zijn echt de recepten die Robèrt en zijn team in de bakkerij maken. Maar ze zijn zo uitgewerkt dat je ze thuis kan maken. Er komt van alles voorbij, van zoet tot hartig. Zo maakt Robert niet alleen gebakjes, maar ook worstenbroodjes en zelfs ijs.
Bij elk filmpje komt ook een uitgeschreven recept. Zodat je makkelijk de ingrediënten in huis kan halen en alles na kan lezen.
Daarnaast is er een forum voor al je bakvragen, die door de community of door van Beckhoven en zijn team beantwoord worden. Naast de wekelijkse recepten worden er ook andere artikelen en tips gedeeld.

In het begin deelt Robèrt vooral de basistechnieken zodat je daar, ook later, altijd op terug kan vallen. En het uitgangspunt van de masterclasses is de thuisbakker, dus het zijn altijd dingen die je ook echt zelf thuis kan maken. De videos zijn geschikt voor alle niveaus. Er zijn basisvideo’s over bijvoorbeeld het tempereren van chocola. Maar er zijn ook videos voor de meer ervaren thuisbakkers, bijvoorbeeld waar je leert om een chocoladestrik voor een taart te maken. 

Lid worden

Meesterlijk van Robèrt gaat vanaf 1 december 2022 live. Een lidmaatschap kost slechts 5€ per maand. Het membership voor de online masterclasses sluit je af voor 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Je kan maandelijks 5€ laten afschrijven, of kiezen voor een eenmalige incasso voor maar 50€, dus dan krijg je 2 maanden gratis. 
Vanaf het begin van je lidmaatschap heb je al toegang tot het archief met alle eerder gedeelde videos, recepten en artikelen. Dus als je later lid wordt, kan je ook alle vorige video’s nog zien. 

En ik mag een van mijn lezers blij maken met een gratis lidmaatschap. Je krijgt dan een jaar lang toegang tot de online community. Onderaan lees je hoe je kans maakt.

Meesterlijk bij Robèrt Magazine

Meesterlijk bij Robèrt is ook al een magazine waar je op kan abonneren. Je krijgt dan 6 keer per jaar het tijdschrift thuisgestuurd. Elke editie heeft een ander thema waarin Robèrt van Beckhoven tips en recepten deelt. Dit magazine blijft ook gewoon bestaan. 

Er komt ook een combinatie membership waarin je zowel de online masterclasses als het magazine krijgt. 

Robèrt van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven is geboren en getogen in Oisterwijk. Op een steenworp afstand van zijn huidige bakkerij. Hij oefende als kind al in de bakkerskeuken van zijn opa. Zoals hij zelf zegt: ‘Bakker word je niet, dat ben je’.

Wat grappig is, is dat zijn vrouw bioloog is en ze samen vaak kijken of er in producten minder suiker kan. Iets wat je misschien niet meteen verwacht bij een patissier.  

Van Beckhoven is Meester Patissier en Meester Boulanger, een unieke combinatie want in Nederland is hij de enige die beiden titels draagt.
Robèrt van Beckhoven deelt al vele jaren zijn passie voor het bakkersvak, zowel binnen als buiten de bakkerij. Zo heeft hij ook de Bij Robèrt theatershow gehad waarbij hij het publiek meenam in de hele smaakbeleving.

Bij Robèrt winkel

In Oisterwijk, vlakbij Tilburg, vind je de bakkerij en de winkel van Robèrt van Beckhoven. Hier werken ze uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten. Bloem halen ze rechtstreeks van de molen in Frankrijk, de noten uit Piemonte en de chocola uit Colombia. 
De werkplaats is niet weggestopt zoals bij veel bakkerijen, maar de bakkers staan juist in de etalage. Je loopt langs de werkplaats voordat je bij de winkel uitkomt. Door de glazen wanden zie je wat het team allemaal aan het maken is.
De winkel zit vlakbij het treinstation van Oisterwijk en is echt een aanrader om eens te bezoeken en een flinke lading producten van Robèrt in te slaan. Deze worden namelijk nergens anders in het land verkocht.

Naast de winkel vind je ook De Kazerne. Bij dit gezellige cafe kan je wat drinken en genieten van de producten van van Beckhoven en zijn team. Vooral de high tea is erg populair, en moet je vooraf reserveren.

Wil je blijven slapen in Oisterwijk? Dan is het NEO KVL Hotel echt een aanrader. Deze zit praktisch naast de winkel van Robèrt.

Win een Meesterlijk van Robèrt lidmaatschap

Ik mag een van mijn lezers blij maken met een gratis jaarlidmaatschap op de Meesterlijk van Robèrt community. Ik deel binnenkort een Instagram post hierover, daaronder kan je dan een reactie achterlaten als je mee wil doen. Volg me vast op Instagram, en schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief als je zeker wil weten dat je de winactie niet misloopt.

Article Categories:
Review

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie