Pasen 2021 in Tilburg

Op zoek naar een lekker Paasontbijt of een goede Paasbrunch? Op deze pagina deel ik alle afhaal- en bezorgopties voor Pasen 2021 in Tilburg. De lijst zal steeds aangevuld worden zodra restaurants hun opties voor Pasen bekend maken, neem dus regelmatig een kijkje.
Ontbreekt er een tof initiatief voor Pasen 2021 in Tilburg? Laat het me weten in de comments.

Cafe Zomerlust

Cafe Zomerlust in Moerenburg was het eerste restaurant in Tilburg dat bekend maakte wat ze met Pasen 2021 gingen doen. Op zondag 4 en maandag 5 april hebben ze van 09:00-12:00uur een all-in paasontbijt. Het ontbijt kost €16,50 per persoon (en €10,- voor kinderen). Voor de jonge gasten hebben ze eitjes verstopt in hun tuin. Reserveren kan door te mailen naar info@cafezomerlust.nl.

Buutvrij Cafe

Buutvrij café komt met een heuse Vrolijk Pasen High Tea. Voor €22,50 per persoon krijg je allerlei lekkers, zowel hartig als zoet. De high-tea is ook vegetarisch beschikbaar. Je kan de Vrolijk Pasen High Tea bestellen door te mailen naar info@buutvrijtilburg.nl en je kan hem op 4 of 5 april ophalen.

Auberge du Bonheur

Tijdens Pasen 2020 in Tilburg was de Paasbrunch van Auberge du Bonheur een groot succes, en ook dit jaar kan je er weer bestellen. Ze hebben een uitgebreide Paasbrunch die je zowel kan laten bezorgen als kan ophalen bij hun unieke Paas Drive-thru. De brunch is een uitgebreid pakket met afbakbroodjes, beleg, quiche, thee, smoothie en wat lekkers. Voor volwassenen is de Paasbrunch €19,95 per persoon en ze hebben ook een kinderpakket voor €9,50. Je kan de Paas brunch ophalen op 1e en 2e paasdag van 8:00 tot 10:00 of laten bezorgen van 7:30 tot 10:00. Klik hier om je paasbrunch bij Auberge du Bonheur te bestellen.

Theo Pastoor

Bakkerij Theo Pastoor heeft ook voor Pasen 2021 weer allerlei lekkers. Zo verkopen ze Paasbrood, verpakkingen met kleine chocolaatjes en ander lekkers. Maar ze hebben ook lekkernijen in een groter formaat. Zoals een groot chocolade paasei of deze lekkere chocoladehaas. Deze luxe afgewerkte chocolade paashaas heeft een gekleurde snor in naar keuze geel, groen of rood. Alles is te koop in hun winkels op de Sint Josephstraat en de Heuvel (hoek met de Nieuwlandstraat) en in hun webshop.

La Cookaracha

Met Valentijnsdag was de sweetbox van La Cookaracha heel populair, en speciaal voor Pasen 2021 in Tilburg maken ze ook een paas-editie. In de sweetbox zit allerlei zoet lekkers helemaal in stijl. Zo hebben ze de Easter small box (zie foto) voor €14,95, en de medium box bunny voor €17,95. Daarin zitten 3 heartcakes en 3 magnumpops gevuld met red velvet Oreo met Nutella swirl en strawberry mascarpone. En de large Paasbox large voor €32,50, gevuld met 2 donuts, 2 heartcakes, 3 magnumpops, 3 macarons, 2 chocolate covered Oreo cookies en 2 chocolate(milk) lollypops. Je kan bestellen tot en met 31 maart via 0652014775 of via een DM op un Instagram account. Ze bezorgen (en je kan het afhalen) in Tilburg op 3 april tussen 10 en 15uur.

De Heeren van de Haven

De Heeren van de Haven (Eethuis Twintig, Huize Geers en Bikken en Bakken) komen ook met een Paasbox. In de box vind je niet alleen een royale brunch, je vindt er ook van alles zodat jij en je gezin zich niet hoeft te vervelen zoals kleurplaten en feestelijke paasdecoratie. De Paasbox van de Heeren van de Haven is vanaf 15 maart te bestellen.

Koekatelier

Koekatelier maakt de mooiste koekjes in Tilburg. Speciaal voor Pasen zorgt ze er in 2021 voor dat je zelf mooie koekjes kan maken. Ze verkoopt namelijk stempels en uitstekers voor Pasen op haar website. En die leuke sprinkles die je op de foto ziet zijn ook te koop op haar website.
Wellicht dat ze ook nog Paaskoekjes gaat verkopen dit jaar, maar voorlopig is ze druk met de bestellingen van de paas-stempels en uitstekers.

Bake to Take

Bij Bake to Take kan je allerlei leuke Paaskoekjes bestellen. Ze heeft schattige paashaasjes en leuke worteltjes. Ik vind deze paaseitjes erg leuk! Je mag zelf je tekst of namen kiezen. Je betaalt 12,- voor 6 koeken. Je kan ze ophalen bij Bake to Take in Tilburg op 1, 2 en 3 april. Ze kunnen ook door het hele land bezorgd worden, dan komen er nog wel verzendkosten bij natuurlijk. Je kan ze bestellen door een DM te sturen op het Instagram account van Bake to Take.

Droomkoekjes

Droomkoekjes heeft ook een leuke collectie met koekjes voor Pasen 2021. Zo heeft ze dit doosje met 7 schattige paashaasjes dat je kan bestellen voor 15,95. In totaal zijn er 8 verschillende designs. De Paaskoekjes van Droomkoekjes zijn binnenkort te bestellen op haar website.

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van food nieuws uit de regio.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie