Pasen 2021 in Tilburg

Op zoek naar een lekker Paasontbijt of een goede Paasbrunch? Op deze pagina deel ik alle afhaal- en bezorgopties voor Pasen 2021 in Tilburg. De lijst zal steeds aangevuld worden zodra restaurants hun opties voor Pasen bekend maken, neem dus regelmatig een kijkje.
Ontbreekt er een tof initiatief voor Pasen 2021 in Tilburg? Laat het me weten in de comments.

Cafe Zomerlust

Cafe Zomerlust in Moerenburg was het eerste restaurant in Tilburg dat bekend maakte wat ze met Pasen 2021 gingen doen. Op zondag 4 en maandag 5 april hebben ze van 09:00-12:00uur een all-in paasontbijt. Het ontbijt kost €16,50 per persoon (en €10,- voor kinderen). Voor de jonge gasten hebben ze eitjes verstopt in hun tuin. Reserveren kan door te mailen naar info@cafezomerlust.nl.

Buutvrij Cafe

Buutvrij café komt met een heuse Vrolijk Pasen High Tea. Voor €22,50 per persoon krijg je allerlei lekkers, zowel hartig als zoet. De high-tea is ook vegetarisch beschikbaar. Je kan de Vrolijk Pasen High Tea bestellen door te mailen naar info@buutvrijtilburg.nl en je kan hem op 4 of 5 april ophalen.

Auberge du Bonheur

Tijdens Pasen 2020 in Tilburg was de Paasbrunch van Auberge du Bonheur een groot succes, en ook dit jaar kan je er weer bestellen. Ze hebben een uitgebreide Paasbrunch die je zowel kan laten bezorgen als kan ophalen bij hun unieke Paas Drive-thru. De brunch is een uitgebreid pakket met afbakbroodjes, beleg, quiche, thee, smoothie en wat lekkers. Voor volwassenen is de Paasbrunch €19,95 per persoon en ze hebben ook een kinderpakket voor €9,50. Je kan de Paas brunch ophalen op 1e en 2e paasdag van 8:00 tot 10:00 of laten bezorgen van 7:30 tot 10:00. Klik hier om je paasbrunch bij Auberge du Bonheur te bestellen.

Brownies & Downies Tilburg

Brownies & Downies Tilburg heeft een goedgevulde Paasbox waarmee je een heerlijke Paasbrunch of Paasontbijt in huis haalt. De Paasbox is gevuld met allerlei broodjes, soep, Scottish egg, allerhande beleg en verschillende zoetigheden. De Paasbox kost €22,50 per persoon en is te bestellen door te bellen naar 013-5904799 of te mailen naar tilburg@browniesanddownies.nl Hij is af te halen bij Brownies & Downies Tilburg op het Pieter Vreedeplein op 1e Paasdag 4 april tussen 9:00 en 11:00 uur.

Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 komt met Pasen met een 5 gangen Paasdiner. Je kan hem eventueel ook als Paasbrunch bestellen, mocht je een grote maaltijd aankunnen overdag. Wat ik erg tof vind, is dat ze ook een vegetarische variant hebben, iets wat lastig te vinden is bij sommige andere Paasdiners. De 4 hartige gangen en het dessert zijn voorbereid door Stadsbrouwerij 013 en hoeven alleen nog opgewarmd en opgemaakt te worden. Brood met dips, tafelaankleding, een beschrijving en ‘how-to’ video’s zijn inbegrepen. Het Paasmenu is hier te bestellen voor 1 t/m 4 april en kost €45,- per persoon.

Villa Pastorie

Villa Pastorie heeft een heerlijke Paasbox die ze bij je thuis bezorgen. In de box zit desembrood, croissantje, paasbrood, kip-kerriesalade, tonijnsalade, ham en kaas, kokos curry soepje, gekookte eitje, yoghurt met huisgemaakte granola, verse jus, fruit en diverse theesmaken. De Paasbox van Villa Pastorie kost € 19,50 p.p. en voor kids € 12,50 p.p. Hij is hier te bestellen tot 1 april en wordt op zondag 4 april tussen 9 en 11 bij je thuis bezorgd.

De Groene Chef

Pasen in Tilburg kan in 2021 ook vegan! De Groene Chef heeft een vegan Paasbrunch samengesteld. In het pakket zit onder andere scrambled tofu, Filet du Chef, kik kerriesalade, vers gebakken broodjes en een wafel met blauwe bessen. De vegan Paas brunch kost €25,- per persoon en is af te halen op zondag 4 april tussen 09:30 en 12:00uur. Bestellen kan door te appen naar 06-31741019.

Bij Peerke Donders

Bij Peerke Donders heeft een luxe Paasbox samengesteld. In de box voor je Paasbrunch zit onder andere een soepje, sandwiches, salades, broodjes en witte chocolade mousse. Alles in de box is huisgemaakt. De box kost 19,50 per persoon en is te bestellen door te mailen naar info@bijpeerkedonders.nl. Je kan hem 4 of 5 april afhalen tussen 11 en 12uur.

Theo Pastoor

Bakkerij Theo Pastoor heeft ook voor Pasen 2021 weer allerlei lekkers. Zo verkopen ze Paasbrood, verpakkingen met kleine chocolaatjes en ander lekkers. Maar ze hebben ook lekkernijen in een groter formaat. Zoals een groot chocolade paasei of deze lekkere chocoladehaas. Deze luxe afgewerkte chocolade paashaas heeft een gekleurde snor in naar keuze geel, groen of rood. Alles is te koop in hun winkels op de Sint Josephstraat en de Heuvel (hoek met de Nieuwlandstraat) en in hun webshop.

Grand cafe Puur

Grand cafe Puur, het cafe in het Mercure Hotel Tilburg Centrum heeft een Paasbrunch die je kan bestellen. De Paas brunch bestaat uit heerlijke broodjes, vers beleg, scones, gekookt ei of eggs Puur, verse jus d’orange en Prosecco. Hij is kost €34,50 per persoon, is af te halen op 3 en 4 april en is te bestellen op hun website (let op: hij staat bij drinken).

La Cookaracha

Met Valentijnsdag was de sweetbox van La Cookaracha heel populair, en speciaal voor Pasen 2021 in Tilburg maken ze ook een paas-editie. In de sweetbox zit allerlei zoet lekkers helemaal in stijl. Zo hebben ze de Easter small box (zie foto) voor €14,95, en de medium box bunny voor €17,95. Daarin zitten 3 heartcakes en 3 magnumpops gevuld met red velvet Oreo met Nutella swirl en strawberry mascarpone. En de large Paasbox large voor €32,50, gevuld met 2 donuts, 2 heartcakes, 3 magnumpops, 3 macarons, 2 chocolate covered Oreo cookies en 2 chocolate(milk) lollypops. Je kan bestellen tot en met 31 maart via 0652014775 of via een DM op un Instagram account. Ze bezorgen (en je kan het afhalen) in Tilburg op 3 april tussen 10 en 15uur.

Anvers

Anvers Tilburg heeft een Paasbrunch samengesteld die af te halen is op 3, 4 en 5 april. In de box zit onder andere broodjes, croissant, beleg, carrot cake en een flesje jus d’orange. De box kost 15,75 per persoon. Je kan bestellen door te mailen naar info@anvers.nl of te bellen naar 013-5833533.

Lunchroom de Kattenrug

Lunchroom de Kattenrug in Tilburg heeft een lekkere Paasbox voor het Paasweekend van 2021. Ze hebben een volwassen- en een kinderversie. De Paasbox voor volwassenen is €19,50 p.p. Er zit een smoothie, macaron, gekookt ei, mini sandwich, wrap carpaccio, mini croissant met jam, verse fruitsalade, pancakes met Nutella en Paasstol in. De Kidsbox is €7,50 p.p. Hierin zit een verse fruitsalade, pancakes met Nutella, gekookt ei, mini croissant met jam, plakje kaas en een chocolade ei. Ze bezorgen op 1e en 2e Paasdag tussen 9 en 11 uur in Tilburg en je kan de boxen ook afhalen in Rijen bij Smaak Lokaal tussen 9 en 12 uur. Bestel je Paasbox hier.

RAW

Restaurant RAW in de Spoorzone in Tilburg heet een Paas High Tea samengesteld. In de Paasbox zit onder andere een wrap, sandwich, bananencake, smoothie en cupcakes. De Paas High Tea kost 16,95 per persoon en is af te halen in hun Paas drive thru. Deze is geopend op 3, 4 en 5 april tussen 10 en 14uur. Bestellen kan door te mailen naar info@raw013.nl of te appen naar 06-40855510.

Lunchcafe Nieuwland

Lunchcafe Nieuwland heeft voor Pasen 2021 een mooie koektaart in de vorm van een haas. De ene laag is een vulling van witte chocolade botercreme, de andere laag is gemaakt van passievrucht botercreme. Hij is voor 6 personen en kost €20,95.
Daarnaast hebben ze een Paas-tas met 2 broodhaasjes, een paasbrood en twee scones met clotted cream en aardbeien jam. De tas waar het in zit is de toffe gevel-tas van WEAR Tilburg waarmee je meteen Nieuwland steunt. De tas kost €32,50 en is eventueel uit te breiden met 2 extra haasbroodjes en 2 scones voor €10,- extra. Bestellen kan door te mailen naar keuken@lunchcafenieuwland. Ze zijn op te halen op zaterdag 3 april.

De Heeren van de Haven

De Heeren van de Haven (Eethuis Twintig, Huize Geers en Bikken en Bakken) komen ook met een Paasbox. In de box vind je niet alleen een royale brunch, je vindt er ook van alles zodat jij en je gezin zich niet hoeft te vervelen zoals kleurplaten en feestelijke Paasdecoratie. De Paasbox van de Heeren van de Haven kost €24,50 per persoon en is hier te bestellen. Ze hebben overigens ook een Kinderbox.

The Talk

The Talk Tilburg heeft voor Pasen 2021 ook een leuke Paasbox samengesteld. De box bevat onder andere minibroodjes, croissantjes, gerookte zalm en een gekookt eitje. De box kost €19,75 per persoon en is vanaf 2 personen te bestellen. Bestellen kan door te mailen naar info@thetalk.nl of te bellen naar 013-5810223.

Stapperij de Korenbloem

Stapperij de Korenbloem heeft een Paasbrunchplank samengesteld voor Pasen dit jaar. Ze bezorgen de Paasbrunch thuis op 1e of 2e Paasdag tussen 10 en 12uur, afhalen bij de Korenbloem kan ook. Bestellen kan binnenkort (tot 1 april) op hun website.

De Burgerij

De Burgerij heeft een uitgebreid Paasontbijt voor 2 personen voor 40,- en een Paasbrunch met onder andere een combi van charcuterie, kazen, aspergesoep, quiche en een Paasverrassing voor 60,- voor 2. Daarnaast hebben ze ook tijdens het Paasweekend al hun bekende plateaus en 6 verschillende drie gangen menu’s.

Koekatelier

Koekatelier maakt de mooiste koekjes in Tilburg. Speciaal voor Pasen zorgt ze er in 2021 voor dat je zelf mooie koekjes kan maken. Ze verkoopt namelijk stempels en uitstekers voor Pasen op haar website. En die leuke sprinkles die je op de foto ziet zijn ook te koop op haar website.
Wellicht dat ze ook nog Paaskoekjes gaat verkopen dit jaar, maar voorlopig is ze druk met de bestellingen van de paas-stempels en uitstekers.

Steck 013

Steck 013 heeft twee toffe acties voor Pasen 2021 in Tilburg. Ze hebben een Paasbrunch en een bierproeverij. Stecks Paasbrunch is een goedgevulde brunchbox met verschillende broodjes, allerlei beleg, quiche, Paasstol, citroencake, brownie, vers fruit en een sapje. De box kost €17,50 per persoon en wordt op 1e Paasdag bij je thuis bezorgd tussen 10 en 14uur. Daarnaast hebben ze een lentebier-proeverij met 5 heerlijke lentebieren. Dit pakket kost €20,-. Beiden zijn te bestellen door te mailen naar info@steck013.nl.

De Groene Vlinder

De Groene Vlinder heeft voor Pasen 2021 in Tilburg drie verschillende opties. Zo hebben ze een Paasontbijt met onder andere verse croissantjes, chocolade broodjes, gekookt eitje, brownies en meer voor 17,50 per persoon. Maar ze hebben ook een Paas high tea met onder andere een chocolade donut, vanille tompoes, petit fours en een clubsandwich voor 35,- per box (hij is ruim genoeg voor 2 personen). En na het succes met Valentijnsdag biedt De Groene Vlinder ook weer een chocoladefondue aan voor 29,95 per box (ook dit is ruim voldoende voor 2 personen). Je kan hier bestellen en op 4 of 5 april je Paasgerecht laten bezorgen of afhalen.

Karakter Tilburg

Karakter Tilburg komt ook in 2021 weer met een Paasbox. In de Paasbox zit sinaasappelsap, bospaddenstoelensoep, breekbrood met verse zalm en kip-baconsalade, wrap, een verse croissant met hagel, jam en roomboter, Paasstol, donut, glaasje monchou, gekookt eitje en chocolade eitjes. De Paasbox van Karakter kost €17,50 per persoon. Ze hebben ook een Kidsbox voor €9,50 per persoon. Bestellen kan hier tot 1 april. Je kan hem op 4 april afhalen of laten bezorgen in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle en Loon op Zand.

Stadscafe Meesters

Stadscafe Meesters heeft een Paasbrunch samengesteld met een Mediterraans tintje. In de Paasbox vind je onder andere Italiaans plaatbrood, parmaham, brie, Quiche Lorraine en Pastel de Nata. De Paasbrunch van Stadscafe Meesters kost 15,- per persoon en is te bestellen door te bellen naar 013-5362987 of te mailen naar kantoor@stadscafemeesters.nl.

Van Planten en Watson

De vegan Tilburgse bakkerij Van Planten werkt samen met vegan kaasmaker Watson om een compleet Vegan Paasbox samen te stellen.  In de box zit een paasbrood, 4 cupcakes, een rockyroad, hazelnootpraline slagroomtruffels, 3 kazen van Watson en vegan honing. De box kost €67,50 en wordt gratis bezorgd door heel Nederland.

Focus Foodbar

Nog een lekkere vegan optie met Pasen 2021 in Tilburg: de Focus Foodbar Paasbrunch. De volledig vegan Paasbrunch bestaat uit broodjes met verschillende toppings, soepje, salade, een smoothie en een chocolade Paascupcake. De plant-based brunch kost 24,50 per persoon. Ze bezorgen tussen 10 en 12uur op zondag 4 april. Zelf afhalen kan ook tussen 12 en 12:30uur. Reserveren kan door te mailen naar info@focusfoodbar.com.

Foodatelier

Foodatelier heeft een lekkere, vegetarische Paasbox samengesteld voor een lekkere Paaslunch. In de box zit een soepje, borrelbroodjes, sapjes, salade, fudge en rocky road. De box kost 39,50 en is genoeg voor 2 personen. Hij is op 1e Paasdag tussen 11 en 12 uur op te halen bij Foodatelier. Reserveren kan door te mailen naar pasen@food-atelier.nl.

Bake to Take

Bij Bake to Take kan je allerlei leuke Paaskoekjes bestellen. Ze heeft schattige paashaasjes en leuke worteltjes. Ik vind deze paaseitjes erg leuk! Je mag zelf je tekst of namen kiezen. Je betaalt €12,- voor 6 koeken. Je kan ze ophalen bij Bake to Take in Tilburg op 1, 2 en 3 april. Ze kunnen ook door het hele land bezorgd worden, dan komen er nog wel verzendkosten bij natuurlijk. Je kan ze bestellen op de website door een DM te sturen op het Instagram account van Bake to Take.

Zoete Moed

Zoete Moed komt met een Family Paas Box; een doos vol zoete lekkernijen voor het hele gezin. De Family Paas Box kost €25,- en is genoeg voor 2 volwassen en 2 kinderen. Bestellen kan tot 29 maart door te appen naar 06-44320686. Afhalen kan bij Zoete Moed in de Piushaven op 3 april.

Kattencafe Spinnerij

Kattencafe Spinnerij heeft een Paasbrunch samengesteld met onder andere een soepje, quiche, broodjes en Paasstol. En daarnaast zoetigheden zoals scones en kaneelbroodjes. Je krijgt ook nog een sapje erbij. De Paasbrunch wordt gratis thuisbezorgd op 1e of 2 paasdag (ophalen kan ook). De brunch kan ook vegetarisch of vegan worden besteld. De brunch kost €19,95 per persoon en is hier te bestellen tot 30 maart. Via dezelfde link kan je ook een mini Paas high-tea bestellen.

Monarh

Een Paasdiner op sterrenniveau? Dat kan in Tilburg bij Restaurant Monarh. Dit Michelin ster restaurant komt met een 4 gangen Paasmenu op 4 en 5 april. In het menu zit onder andere een schaaldierenbisque en zacht gegaard lamsvlees. Het Paasemenu van Monarh kost €59,- per persoon en is hier te bestellen.

Monchou

Monarhs nieuwe zusje Monchou heeft voor Pasen een Paasbox samengesteld. Met deze Paasbox heb je alles in huis voor een shared dining Paasdiner. Er zitten allerlei kleinere gerechten in om samen te delen zoals een brandade van kabeljauw en gegrilde groene asperges. De Monchou paasbox kost €32,50 per persoon en is hier te bestellen.

Klik hier voor alle nieuwe restaurants in 2021 in Tilburg.

Droomkoekjes

Droomkoekjes heeft ook een leuke collectie met koekjes voor Pasen 2021. Zo heeft ze dit doosje met 7 schattige paashaasjes dat je kan bestellen voor €15,95. In totaal zijn er 8 verschillende designs. De Paaskoekjes van Droomkoekjes zijn binnenkort te bestellen op haar website.

Pulcino’s

Pulcino’s heeft voor Pasen 2021 in Tilburg een lunch en diner samengesteld. De lunchbox bestaat uit een soepje, quiche, brioche, salade en paaseitjes. En je krijgt er ook een flesje bubbels en een flesje Limoncello bij. De paaslunch van Pulcino’s kost €34,50 per persoon.
Het Paasdiner bestaat uit vier gangen waarbij je als hoofdgerecht an kiezen tussen lamsrack of zalm. Ook hier krijg je bubbels, Limoncello en paaseitjes bij. Het diner kost €42,50 per persoon. De boxen zijn te bestellen voor 2 tot en met 5 april. Mail je bestelling uiterlijk 2 april door naar info@pulcinos.nl.

Eetwinkel Verzot

Bij Eetwinkel Verzot kan je je Paasbrunch bestellen via hun online bestellijst. Deze zoete en hartige lekkernijen kosten €19,95 per persoon. De bestelling kan worden opgehaald op zaterdag 3 april tussen 11:00 en 16:00 uur. Naast de Paasbrunch hebben ze ook andere delicatessen die je kan bestellen.

JAXX Marina

JAXX Marina aan de Piushaven zorgt voor een compleet Paasdiner. Ze hebben een Paasbox samengesteld met allerlei gerechten voor een heerlijke avondmaaltijd in het Paasweekend. Zo zit er kalfssukade en Noordzeekrab in en een champagnetaartje als dessert. De box kost €55,- per persoon, is hier te bestellen en is af te halen op 2, 3, 4 en 5 april tussen 12 en 18uur.

Friandries

Chocolatier Friandries heeft een heuse Paas-collectie met allerlei ambachtelijke chocoladeproducten. Ze hebben drie verschillende kokers met paaseitjes, die zowel in klein als grote versie besteld kan worden in hun webshop. Ze hebben cocktail bonboneitjes, massieve geïnfuseerde paaseitjes en praline bonboneitjes.

Meesterbakker van Iersel

Je kan dit jaar bij Meesterbakker van Iersel verschillende Paasproducten kopen. Dit kan in de winkel, eventueel via een bestellijst, maar je kan het ook doen bij hun Paas pick-up point! Daarvoor geef je via deze link je bestelling door, en haal je het op zaterdag 3 april tussen 8:00 en 16:00uur op. Bestellen kan tot dinsdag 30 maart.

Perron 3

Friethuys Perron 3 in de Reeshof in Tilburg heeft verschillende lekkere opties voor Pasen. Zo hebben ze een Paasontbijtbox gevuld met allerlei lekkernijen die ook vegetarisch te bestellen is. Het Paasontbijt kost €17,50 per persoon. Voor ‘s avonds hebben ze ook gourmetschotels, een portie vlees kost €9,95 per persoon en voor €5,50 per persoon hebben ze lekkers voor erbij zoals sauzen en groenten. Ook de gourmetschotel kan vegetarisch. Bel naar 013-2070011 of mail naar info@perron3-reeshof.nl om te bestellen.

Hofstede de Blaak

Hofstede de Blaak heeft speciaal voor Pasen een heerlijke lunch die op 1e en 2e Paasdag vanaf 11uur af te halen of te bezorgen is. De lunch bestaat onder andere uit een smoothie, zoete aardappelsoep, broodje met gebraden kalkoen, wrap met rundercarpaccio, gepocheerd ei en yoghurt-citroen mousse. De lunch kost 19,50 per persoon en is te bestellen door te bellen naar 013-4638899.

Tuinhuis Culinair

Tuinhuis Culinair, bij de Westermarkt in Tilburg, heeft een goedgevulde Paasbrunch die op 1ste en 2de paasdag af te halen is tussen 10:00 en 13:00 uur. In de box zit onder andere een soepje, een schaaltje vis, een schaaltje vleeswaren, quiche, verse jus en een croissantje. De Paasbrunch is €24,75 per persoon en is hier te bestellen.

Klopa Tilburg

Bosnisch eetcafe Klopa heeft ook een Paasbrunch samengesteld. Je kan de brunch laten bezorgen of hem afhalen op 1e of 2e Paasdag tussen 10 en 12uur. De brunch is te bestellen tot en met 2 april en kost €19,95 per persoon. Bestellen kan door te mailen naar contact@klopa.nl.

Cake 5 Exclusive Cakes

Cake 5 Exclusive Cakes heeft verschillende prachtige Paasproducten. Deze Paastaart is sowieso een showstopper, maar ze hebben ook cupcakes, macarons, petit-fours en koekjes. Klik hier voor het volledige assortiment om te bestellen. Op zaterdag 3 april hebben we een “pick-up point” tussen 11.00 en 13.00 uur.

Koffiebakkers

Koffiebakkers, de lunchroom in Goirle, heeft in 2021 een combinatie van een Paasbrunch en een Paas High-Tea. Het pakket, bestaande uit broodjes met beleg en heerlijke mini gebakjes, kost €18,50 per volwassen en €12,50 per kind. Hij is te bestellen via deze website tot en met 31 maart. Je kan hem laten bezorgen in Goirle of ophalen op 4 of 5 april tussen 9 en 11uur.

The Harbour Club

Restaurant The Harbour Club heeft een aantal vestigingen in Nederland. Ze zitten niet in Tilburg maar met Pasen bezorgen ze een Paasbox door heel Nederland (en dus ook in Tilburg). Ze hebben twee verschillende boxen; 1 voor de Paasbrunch (€59,- voor 2 personen) en 1 box voor je Paasdiner (€99,- voor 2 personen). In de Paasboxen zitten voornamelijk Aziatisch vis- en vleesgerechten. De boxen kunnen van 2 tot en met 5 april bezorgd worden. En met de code ANNE10 krijg je 10% korting op je bestelling.
Klik hier voor meer informatie over de Paasboxen van The Harbour Club en om ze te bestellen.

Treatz Foodtruck

Ook net niet in Tilburg, maar wel erg dichtbij. Treatz Foodtruck uit Loon op Zand heeft een Easter cupcake box met daarin 4 cupcakes in de smaken vanille, aardbei en mango. Ze hebben een leuke frosting in Paassfeer met geel, wit en eitjes. De box kost €11,50 en is te bestellen door te mailen naar info@foodtrucktreatz.nl. Ze hebben ook een Mini Easter Box met daarin een chocolade ei, een cakesicle en een chocolade cakeje voor €8,50. Ze kunnen opgehaald worden in Loon op Zand.

De Smaak van Hier

Ook nét niet in Tilburg, maar de Smaak van Hier in Heukelom heeft ook een leuke Paasactie. Ze hebben een Paaspakket samengesteld met zuivel van eigen boerderij. Het pakket kost 15,50 en bestaat uit maar liefst 7 producten zoals bavarois en witte chocolade pannacotta. Het pakket kan hier worden besteld en de donderdag of zaterdag voor Pasen af worden gehaald bij de Piet van Meintjeshoeve in Heukelom.

Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van food nieuws uit de regio.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Restaurants

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie