Deze restaurants in Tilburg zorgen in 2020 voor je Paasmaaltijd

(Click here to read about restaurants in Tilburg that deliver in English)

Nu dat we weten dat we met de Paasdagen niet naar de horeca kunnen zijn veel mensen op zoek naar restaurants die met je paasmaaltijd kunnen helpen. Ik heb een lijst gemaakt van alle opties in mijn woonplaats Tilburg. Of je nu op zoek bent naar een paasontbijt, paasbrunch of paasdiner; deze restaurants in Tilburg zorgen voor je Paasmaaltijd.

Auberge du Bonheur

Auberge de Bonheur maakt Paasboxen voor het hele gezin. Ze hebben een volwassen versie en een kinderversie. In de box zit alles wat je nodig hebt voor een lekker paasontbijt, van versgebakken brood tot huisgemaakte sapjes en lekkernijen. Voor een volwassen portie betaal je €19,50 en voor een kinderportie 9,50. Je kan ze online bestellen t/m donderdag 9 april 15 uur. En de bestelling ophalen op 1e en 2e paasdag tussen 8:00 en 10:30 uur.

Buutvrij

Bij Buutvrij kan je een Paasbox bestellen voor je paasontbijt of paaslunch. Je kan tot zaterdag 11 april je box bestellen en deze op 1e of 2e Paasdag ophalen. Een box kost €15,50 per persoon. Je kan bestellen door te mailen naar info@buutvrijtilburg.nl. In de box zitten allerlei lekkernijen. Vegetarisch is ook mogelijk als je dat bij je reservering aangeeft. En extra leuk: als je een gouden ei in jouw Paasbox vindt, mag je als Buutvrij weer open is er gratis lunchen!

Karakter

Karakter heeft een heerlijke paasbox samengesteld. Voor €15,00 geniet van je een goed gevulde box met een soepje, broodjes, zoetigheden, een sapje en een paastaartje. Je kan hem zowel afhalen als bezorgen. Je kan bestellen via hun website.

Steck013

Steck013 gaat paasbrunches thuisbezorgen op 1e Paasdag. De paasbrunch kost €15,00 per persoon (€16,50 inclusief flesje bubbels). Je krijgt dan lekker broodjes, hartige taart, Paasstol, een eitje en een verse jus. Ze bezorgen op 1e Paasdag tussen 10 en 14uur.
Steck013 bezorgt ook lentebierpakketjes in het hele paasweekend (vrijdag tot en met maandag). Voor €26,50 krijg je vijf heerlijke biertjes, kaas en worst. Je kan zowel de paasbrunch als het lentebier pakket bestellen door te mailen naar info@steck013.nl.

Jaxx Marina

Jaxx Marina, het restaurant bij de Piushaven, biedt ook een Paasbox aan. Het is een uitgebreide brunch box met diverse harde broodjes, zoete broodjes, paashaas broodjes, passtol, vleeswaren, kaas, eiersalade, wraps, soepjes, zoetigheden, vers fruit en verse jus. De box is vanaf 2 personen te bestellen en kost €22,50 per persoon. Je kan je reservering tot vrijdag 10 april 18uur doorgeven via whatsapp op 06-57242036.

Vegan Masters

Vegan Masters heeft een veganistische Paasbox gecreëerd. Ze hebben een Paasbrunch box voor 2 personen en voor 4 personen. De box voor 2 personen kost €77,50. Er zit allerlei lekkers in, zoals vegan zalm, quiche en macarons. Hij wordt bezorgd op Goede Vrijdag (10 april).
Op de Paasbox is hij niet geldig, maar gebruik de code ‘Foodie20’ als je losse maaltijden bestelt bij Vegan Masters, en je krijgt maar liefst 20% korting!

Klik hier voor alle vegan bezorgopties in Tilburg.

Locals

Koffiebar Locals heeft ook een speciale Paasbox. Voor €24,95 krijg je een zakje koffiebonen, home made granola, rocky road, choco cookies en 2 flesjes Lemonaid. Je kan hem op vrijdag 10 april ophalen of in Tilburg (gratis) laten bezorgen. Je kan hem bestellen door te mailen naar info@locals-tilburg.nl of te appen naar 06-87559988. Ze hebben maar een aantal stuks, dus op is op.

Food Atelier

Food Atelier gaat Paasbrunches en Paasdiners verzorgen. Er komt een brunch menu en een diner menu. Meer informatie deelt ze binnenkort op haar Facebook pagina.

Eethuis Twintig

Op eerste en tweede Paasdag bezorgt Eethuis Twintig een Paasbrunch aan huis. Ze bezorgen de brunch tussen 10 en 11:30uur. Je krijgt van alles voor een heerlijke brunch; broodjes, quiche, smoothies, soepjes, croissants en zoetigheden. De box kost €29,50 voor 2 personen en €59,50 voor 4 personen.
Je kan de paasbrunch van Eethuis Twintig hier bestellen.

Grand Cafe Puur

Grand Cafe Puur biedt een Paas High Tea aan. Je kan op 1e en 2e paasdag je high tea afhalen bij Grand Cafe Puur. De High Tea kost €21,50 per persoon. Reserveren kan via 013-7111906.

Focus Foodbar

Focus Foodbar verzorgt een veganistische Paasbrunch op eerste Paasdag. Je krijgt een bruin stokbroodje vegan kipkerrie of een stokbroodje no-egg, een salade, een mini quiche, een smoothie en een vegan chocoladetaartje. De paasbrunch kost €22,50 per persoon en wordt bij je thuisbezorgd. Je kan reserveren door te mailen naar info@focusfoodbar.com.

Locals

Locals is 1e Paasdag gesloten, maar 2e Paasdag zijn ze open voor take-away en bezorging. Ze zijn open van 10 tot 14uur om je koffie of lunch af te halen. Bezorgen kan ook, bel of app daarvoor voor maandag 12uur naar 06-87559988.

Eetwinkel Verzot

Eetwinkel Verzot heeft een heerlijke paas brunch samengesteld. Er zit onder andere ei & truffel salade in, kazen, truffelsalami, vega of vlees quiche, appelsap, rustieke baguettes, bio yoghurt, granola, jam en zoetigheden. De paasbrunch kost €13,95 per persoon en is te bestellen vanaf 2 personen. Je kan bestellen door te mailen naar info@eetwinkelverzot.nl of te bellen naar 013-8224367. Op zaterdag 11 april tussen 11 en 17:30uur kan je de paasbrunch afhalen.

De Groene Vlinder

De Groene Vlinder, uit de Reeshof, heeft een Paas ontbijt/lunch/brunch die je kan bestellen. Ze bezorgen bij je thuis, minimale bestelling is voor 2 personen. De paasbrunch van de Groene Vlinder bestaat uit mini broodjes, gerookte zalm, roombrie, krabsalade, Filet Americain, mini chocolade broodje, een croissantje, suikerbrood, zoet beleg, verse jus d’orange, vruchtenyoghurt, een gekookt eitje, cheesecake, brownie en slagroom. Voor de kinderen zit er een kleurplaat in. De brunch kost €15,- per persoon.

De Burgerij

Speciaal voor 1e en 2de Paasdag hebben ze bij De Burgerij de Burgerij Paastafel. Een plateau Burgerij met charcuterie en kazen, een plateau Grand Dessert en een fles Sec voor €50,- in totaal. Ze bezorgen deze paasheerlijkheden bij je thuis. Je kan hem bestellen door te mailen naar bestel@deburgerij.nl.

Koffiebakkers

Officieel niet in Tilburg maar in Goirle, maar omdat het zo dichtbij Tilburg is neem ik Koffiebakkers toch mee in dit lijstje. Koffiebakkers biedt een paasbrunch aan die ze op 1e of 2e Paasdag bezorgen bij adressen in Goirle. Als je in Tilburg woont, kan je de bestelling bij Koffiebakkers ophalen. Je kan tot vrijdag 10 april bestellen op hun website en op 12 of 13 april tussen 11:00 en 13:00 wordt de brunch thuisbezorgd. Er is een volwassen versie voor €19,95 en een kinder versie voor €12,95. Je krijgt onder andere desembrood met beleg, een eitje, croissantje en gebakjes.

Smaak lokaal

Ook niet in Tilburg, maar ook dichtbij: Smaak Lokaal in Rijen heeft ook een Paasactie. Ze hebben voor eerste en tweede Paasdag een Paasbox samengesteld. Deze box bestaat onder andere uit een lekker bospaddestoelen soepje, vloerbrood met carpaccio, een sneetje Paasbrood met roomboter, mini sandwich Smaak, croissant met jam, minibroodje met kruidenboter, gekookt eitje, heerlijk stuk merengue, natuurlijk ook chocolade eitjes en vers geperste jus d’orange! Deze box is vanaf 2 personen te bestellen voor €15,00 p.p. Bestellen kan tot vrijdag 10 april 14uur. Afhalen en bezorgen kan op 1e en 2e Paasdag tussen 09:30 en 13:00. Reserveren kan via info@smaakrijen.nl.

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Deze cadeaus kan je online bestellen en laten bezorgen bij een vriend(in) of familielid.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie