Hier kan je uit eten en slapen in Tilburg tijdens de lockdown

Op deze pagina laat ik je zien waar je kan uit eten en slapen in Tilburg tijdens de lockdown. Het is een beetje raar; de restaurants moeten allemaal dicht vanwege de corona crisis, maar hotels mogen wel open blijven. Het is een beetje een maas in de wet maar je kan het ook zien als een manier om toch nog te kunnen gaan uit eten deze weken. En je kan op deze manier toch je lokale horeca steunen!
Natuurlijk raad ik je aan om thuis te blijven als je klachten hebt en de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Restaurant Taste! en Mercure Hotel

Het Mercure Hotel in Tilburg ligt midden in de stad. Ondanks de centrale locatie is het Mercure Hotel Tilburg Centrum toch een plek waar je echt tot rust komt. Tijdens de lockdown kan je er het ‘Privat Dinning arrangement’ boeken waarbij je een luxe 5 gangen diner geserveerd krijgt op je hotelkamer, inclusief bijpassend wijnarrangement, water en koffie met friandises na. De overnachting en een uitgebreid ontbijt de volgende dag zijn ook inbegrepen, je kan overigens ook kiezen voor het arrangement zonder ontbijt. Het is te boeken vanaf €250,- voor twee personen via deze link.

Silk Road Restaurant en City Hotel

Silk Road Restaurant is het nieuwe zusje van Restaurant Sarban op de Besterdring. Tijdens de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 hebben ze de voormalige Extase compleet verbouwd. Ze zijn even open geweest en toen ben ik er meteen geweest. Ik vind Sarban namelijk geweldig en hou enorm van de keuken van het Midden Oosten. We hebben heerlijk genoten dus ik was meteen enthousiast toen Silk Road bekend maakte dat ze in de weekenden een arrangement aanbieden in het City Hotel op de Heuvel in Tilburg. Je krijgt een 4 gangen diner, alhoewel het meer rondes dan gangen zijn want je krijgt verschillende kleine gerechtjes per ronde. Je overnacht in een van de kamers van het City Hotel en geniet daar de volgende ochtend ook van een lekker ontbijt.
Het arrangement is te boeken op vrijdagen en zaterdagen en kost €70 per persoon. Je kan telefonisch reserveren via 013 303 5084.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwe restaurants in Tilburg in 2020.

Wijn en Spijs en Bed and Breakfast 013

Bed and Breakfast 013 is een luxe accommodatie in de mooiste straat van Tilburg. Ik kan het weten want ik woon in dezelfde straat! De mooie en ruime bed en breakfast heeft een eigen keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Je kon er altijd al genieten van een heerlijk huisgemaakt ontbijt, en nu in Corona tijden kan je ook ‘s avonds culinair genieten bij de Tilburgse bed & breakfast aan de rand van het centrum. Je kan als je boekt overleggen wat je wilt; een lekker drie gangen menu? Of liever wijn met hapjes? Er is veel mogelijk bij Tijn en Agnes van Bed and Breakfast 013. Mail naar info@bedandbreakfast013.nl voor de mogelijkheden.

Hofstede de Blaak en De Druiventros

Hofstede de Blaak is een leuke samenwerking aangegaan met Hotel de Druiventros Berkel-Enschot. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het arrangement te reserveren. Je krijgt een 5 gangen diner inclusief aperitief, bijpassende wijnen en koffie of thee. Je overnacht in Hotel de Druiventros en geniet de volgende ochtend van een ontbijt. Dit arrangement kost €250,- per twee personen en is te reserveren door te bellen naar 013-5339115.

De Burgerij en Hostel Roots

Ook als je niet zoveel te besteden hebt kan je uit eten en slapen in Tilburg tijdens de lockdown. Zo kan je bij hostel Roots genieten van een menu van de Burgerij en daarna overnachten in een van de kamers van Roots voor maar €57,50 per persoon.

Klik hier voor een overzicht van alle restaurants die bezorgen en afhaalmaaltijden aanbieden tijdens de Corona crisis.

Article Tags:
· · · ·
Article Categories:
Hotels · Restaurants

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..

Anne Travel Foodie